- 23,611
- 22,022
- 113
At kanka biliyorum puahaHadi lütfen jardakal bana attı IBAN at sende bana adamın konusunu fazla meşgul etmeyelim ayıp oldu @Mülayim6060 kusura bakma reis
At kanka biliyorum puahaHadi lütfen jardakal bana attı IBAN at sende bana adamın konusunu fazla meşgul etmeyelim ayıp oldu @Mülayim6060 kusura bakma reis
KardeşimYok arkadaş atıyor bana eyvallah kanka sağol
EfendimKardeşim
Hadi daaaEfendim
Mülayim @muretdi5 e dede atıldı sigara parasi herkes tamam çok sukurSıkıntı yok şimdi sakin kafa ile bi rol yapabiliriz
Battin mi sen laAt kanka biliyorum puaha
Usta uzattn al su parayı da inat etme allah allahEfendim
Emeğine sağlık yorduk senideMülayim @muretdi5 e dede atıldı sigara parasi herkes tamam çok sukur
Ödül geldiMülayim @muretdi5 e dede atıldı sigara parasi herkes tamam çok sukur
Hak üstümde kalmasın da gerisi önemli değil kendimden de pay attm bazı arkadaşlara habern olsun Allah yerini doldursunEmeğine sağlık yorduk senide
Valla empoli macina ilk yari kg oynadım tutma sansin yuzde 1 galiba puahahBattin mi sen la
Dost konu bir sakinlesin bekle istersen deSıkıntı yok şimdi sakin kafa ile bi rol yapabiliriz
Futbol alma sen alırken bana sor yadaValla empoli macina ilk yari kg oynadım tutma sansin yuzde 1 galiba puahah
Uff ne uzattin ben atiyorum dost ibanBattin mi sen la
Bir gün bu forumda 31 adim yapıp mulayim dostun rekorunu egale edecem göreceksin yeterli sezon acilsin puahahFutbol alma sen alırken bana sor yada
Ben istedim atmadiUff ne uzattin ben atiyorum dost iban![]()
Bende sezonun 2.haftasını bekleyecem maaasta deniyecemBir gün bu forumda 31 adim yapıp mulayim dostun rekorunu egale edecem göreceksin yeterli sezon acilsin puahah
Sen aradan cekilBen istedim atmadi
Abi bol şans, yarın doğum günümüz hediyesi senden olsunSıkıntı yok şimdi sakin kafa ile bi rol yapabiliriz
Pisa atti 0 1 olmuş mac ev atarsa 200 lira oluyor 800 lira sen sadece seyret beni piahaFutbol alma sen alırken bana sor yada