- 30,103
- 22,076
- 113
Faıze koyar 25 tl alır 2 gundeİki gün senin hesabında o para duracak ha 🤣🤣
Faıze koyar 25 tl alır 2 gundeİki gün senin hesabında o para duracak ha 🤣🤣
herkesin kendi kuralı güzel kardeşim.Yani siz bilorsiniz yine de ben olsam 2 gun beklerdim dokunmazdim
Yo cok liste tuttum cok uyuyan kaldi geri gelince attim 2 gun gelmezse roll sahibine iade ederimİki gün senin hesabında o para duracak ha 🤣🤣
Kötü gün parası yapalım madem 😂Kanka 250 çok az be. Çok zor durumdayken bozarım kesin
Bos ypma boyle ciddu konularda ne dagitimi vazosen dm yi @1985turbo ya at bro dağtımı o yaptı
2.3 üncü adimi da böyle atalim atabilirsek
Öyle yapmayacak işte çoğu zaman öyle yapıyorlar özellikle tanımayan adamlar sen kumar forumundasın insanların kafası dönmüş kaybetmekten parasızlıktan çoğu kişi yapabilir valla bana biri kefil misin dese ben koca forumdan 10 tane adam çıkartırkenKanka dağıtan adamın pek umrunda değildi o para. Bir de işi varmış en üstte onu görüp atmış. Şu aktif takip edenlerde de var böyle. Eskiden 4-5 kişi vardı güvenilir. Şimdi herkes herkese dağıtım yaptırıyor tanımadan bilmeden.
Bız o kadar adaletlı olamayız ıstesekte sınanım sen adaletın sımgesısınYo cok liste tuttum cok uyuyan kaldi geri gelince attim 2 gun gelmezse roll sahibine iade ederim
hulusi atsana adama ödülünüBos ypma boyle ciddu konularda ne dagitimi vazo
EvetOlm baremi unuttum 21.5 muydu
Vakit namazlarını da kılar mısın dostYo cok liste tuttum cok uyuyan kaldi geri gelince attim 2 gun gelmezse roll sahibine iade ederim
evetOlm baremi unuttum 21.5 muydu
Admla dalga gecme git uzahulusi atsana adama ödülünü
Kuşluk namazlarını bile kılıyorVakit namazlarını da kılar mısın dost
Orası şupheli hggfVakit namazlarını da kılar mısın dost