- 34,150
- 19,936
- 113
ShooterTanıdık biri mi
ShooterTanıdık biri mi
Bol şans abi3 üncü adimi da böyle atalim atabilirsek
bol şans3 üncü adimi da böyle atalim atabilirsek
@Shooter34 bu serf yoksunuTanıdık biri mi
Ondan beklenirdiShooter
Farukta yemedi oda yemezBan yemedi herhalde buralarda dolaşıyordur
Daha bende 1. Rolden ödül kazandık bunu takip etmiyorum ödül almayanlar katılsın diyorum@Alikemal bas bas bagirdi forumda bu adam dolandırıcı diye😀
Faruk kimFarukta yemedi oda yemez
Yiyecek shel yazdı konuya bugün piyasa çıkmadı sabah fişini çekecek onunBan yemedi herhalde buralarda dolaşıyordur
Yiyecek o shel ban atacam dedi o dediyse atacak konu da baya konuştuk zaten bugünFarukta yemedi oda yemez
Onun yandan yemişiFaruk kim
Kazansaydı şimdiye gelirdi para bitmiştir 😀Yiyecek shel yazdı konuya bugün piyasa çıkmadı sabah fişini çekecek onun
Bir sürü adam peydahlandı herkese de güveniyorlar parayı alana kadar işler bir bok yiyende delikanlı gibi ben yedim abi bagımlıyım kusura bakma halledicem bile diyemiyor anında topuk eski tadı hiç yokShooter
Profil fotosunda bjk olanlar sıkıntılı çıkıyor benden size enişte tavsiyesi 😂@Shooter34 bu serf yoksunu
kanka bir kişi ödül için dm atmadı gitti sanırm ona da yazdım herkesin içinde yazıyorum bilinsin diye parayı gönderene de yazdım aynı şekilde.Kazansaydı şimdiye gelirdi para bitmiştir 😀
Verelim sineerjiyi dost umarım gelirBu karilara da aldık ama pek de içime sinmedi bu maç