- 24,017
- 22,450
- 113
Valla herkes seni az çok cozdu dost milleti kırmiyorsun hiç bi zman da millet te iyice alisti amaŞastim valla
Valla herkes seni az çok cozdu dost milleti kırmiyorsun hiç bi zman da millet te iyice alisti amaŞastim valla
Ya kral 5 kişi 500 olsunda frebet mrebet alınır 5 kısıden 2 sı basarılı olsa zaten alcak herkesŞastim valla
Bu işler böyle dost rol başarılı olursa uykudan uyanır gelirizŞastim valla
O zaman bu kez kıralım 5 kişi 500 artı bir de enişteValla herkes seni az çok cozdu dost milleti kırmiyorsun hiç bi zman da millet te iyice alisti ama
Bencede kimsenin zoruna gitmesinya reıs en bıze bırak 5 kısı cıkardık 3 kısıde rollden alır
ben makarasina takiliyorum takip edemedim sinekleniyorum dahil degilimAynen valla
Kardesım bu 5 kısıde kaybetfek dgıl illa kasanan olcak ilk sana atacaklar kasanan kım olursaBaştan zaten 7 kişi vardı ki 5 diyordunuz da
kardesım 4 dk yoktun susasrmsınBaştan zaten 7 kişi vardı ki 5 diyordunuz da
Zaten 5 kişiden 2 si kazandimi geri kalanlara odul atar dost herhalde esek değiliz 2 kisi kazanir aramızdan puahaO zaman bu kez kıralım 5 kişi 500 artı bir de enişte
bende varParatim kimde var bu 5 kişinin içinde
Neyse uzatmıyorum .. bol şans herkeseKardesım bu 5 kısıde kaybetfek dgıl illa kasanan olcak ilk sana atacaklar kasanan kım olursa
Aynen oyleZaten 5 kişiden 2 si kazandimi geri kalanlara odul atar dost herhalde esek değiliz 2 kisi kazanir aramızdan puaha
Hemen iban atiyok sanabende var
Kardesım gönül koyma 5 kişi roll aççak takıp et etme 1 kısı kasansın sana atcak daNeyse uzatmıyorum .. bol şans herkese