http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,300
17,383
113
Allah'ın selamini verdik bı insanoğlu çıkım selamı almadı. Kupon atsak saniyesinde yazarlar

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,534
24,956
113
Allah'ın selamini verdik bı insanoğlu çıkım selamı almadı. Kupon atsak saniyesinde yazarlar
İçimizden aldık selamı. Demek ki muhabbetin olmamış. Sen de losers konusundan başka konuya selam verip muhabbet ediyor muydun
Aleyküm selam

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,300
17,383
113
İçimizden aldık selamı. Demek ki muhabbetin olmamış. Sen de losers konusundan başka konuya selam verip muhabbet ediyor muydun
Aleyküm selam
Amma boş yaptın be. Ula bu konu acilali 1 ay olmamış. Kaldı ki burda ki çoğu kişiyle muhabbetim de var buna sende dahilsin. İşine gelmediği içinde hatırlamak istemiyorsun

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,534
24,956
113
Amma boş yaptın be. Ula bu konu acilali 1 ay olmamış. Kaldı ki burda ki çoğu kişiyle muhabbetim de var buna sende dahilsin. İşine gelmediği içinde hatırlamak istemiyorsun
Bu konu üzerinden değil sadece dost. Allahın selamını hep alırım. Kim verirse versin. Sadece eleştiriyorum. Sen ve birkaç kişi o grupta o ekip harici kimsenin yüzüne bakmıyordunuz kusura bakma.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,300
17,383
113
Bu konu üzerinden değil sadece dost. Allahın selamını hep alırım. Kim verirse versin. Sadece eleştiriyorum. Sen ve birkaç kişi o grupta o ekip harici kimsenin yüzüne bakmıyordunuz kusura bakma.
Yine yanlışsın dostum konuda çok takıldığım doğrudur, ha sen oraya gelip seni kimse sohbete dahil etmemişse haklısın ama öyle bişey de olmadı. Kimsenin yüzüne bakmiyorsun olayınida kabul etmiyorum. Ben bu forumda düşmanıma bile dokunmuşumdur o kadar söyleyeyim sen anla gerisini

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,534
24,956
113
Yine yanlışsın dostum konuda çok takıldığım doğrudur, ha sen oraya gelip seni kimse sohbete dahil etmemişse haklısın ama öyle bişey de olmadı. Kimsenin yüzüne bakmiyorsun olayınida kabul etmiyorum. Ben bu forumda düşmanıma bile dokunmuşumdur o kadar söyleyeyim sen anla gerisini
Peki dost dokunmuşsundur

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,154
4,707
113
Sevmediğin adama niye para gönderilsin ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...