- 43,284
- 42,325
- 113
Sebeb@Beşiktaş sana atmiyorum![]()
Sebeb@Beşiktaş sana atmiyorum![]()
Canım sağolsun dost öyle uygun gorduysen@Beşiktaş sana atmiyorum![]()
Iban at iban
Aleykum selam gormedim vallaAllah'ın selamini verdik bı insanoğlu çıkım selamı almadı. Kupon atsak saniyesinde yazarlar
Kankam umarım biri ben değilimdir bunlardan 🥺 üzüldüm şu yorumu görünce ?Sabah 2 kişi rol acmadi onları yazdim kara listeye zaten
AsAllah'ın selamini verdik bı insanoğlu çıkım selamı almadı. Kupon atsak saniyesinde yazarlar
Yok sen değilKankam umarım biri ben değilimdir bunlardan 🥺 üzüldüm şu yorumu görünce ?
Sen degilsinKankam umarım biri ben değilimdir bunlardan 🥺 üzüldüm şu yorumu görünce ?
İçimizden aldık selamı. Demek ki muhabbetin olmamış. Sen de losers konusundan başka konuya selam verip muhabbet ediyor muydunAllah'ın selamini verdik bı insanoğlu çıkım selamı almadı. Kupon atsak saniyesinde yazarlar
Amma boş yaptın be. Ula bu konu acilali 1 ay olmamış. Kaldı ki burda ki çoğu kişiyle muhabbetim de var buna sende dahilsin. İşine gelmediği içinde hatırlamak istemiyorsunİçimizden aldık selamı. Demek ki muhabbetin olmamış. Sen de losers konusundan başka konuya selam verip muhabbet ediyor muydun
Aleyküm selam
Hangi 1 ay la en az 2 3 aydır varAmma boş yaptın be. Ula bu konu acilali 1 ay olmamış. Kaldı ki burda ki çoğu kişiyle muhabbetim de var buna sende dahilsin. İşine gelmediği içinde hatırlamak istemiyorsun
Bu konu üzerinden değil sadece dost. Allahın selamını hep alırım. Kim verirse versin. Sadece eleştiriyorum. Sen ve birkaç kişi o grupta o ekip harici kimsenin yüzüne bakmıyordunuz kusura bakma.Amma boş yaptın be. Ula bu konu acilali 1 ay olmamış. Kaldı ki burda ki çoğu kişiyle muhabbetim de var buna sende dahilsin. İşine gelmediği içinde hatırlamak istemiyorsun
45 gün olmuş dostum kaldı ki konu da bu değilHangi 1 ay la en az 2 3 aydır var
Ben zaten Genel olarak dedimHangi 1 ay la en az 2 3 aydır var
Yine yanlışsın dostum konuda çok takıldığım doğrudur, ha sen oraya gelip seni kimse sohbete dahil etmemişse haklısın ama öyle bişey de olmadı. Kimsenin yüzüne bakmiyorsun olayınida kabul etmiyorum. Ben bu forumda düşmanıma bile dokunmuşumdur o kadar söyleyeyim sen anla gerisiniBu konu üzerinden değil sadece dost. Allahın selamını hep alırım. Kim verirse versin. Sadece eleştiriyorum. Sen ve birkaç kişi o grupta o ekip harici kimsenin yüzüne bakmıyordunuz kusura bakma.
Peki dost dokunmuşsundurYine yanlışsın dostum konuda çok takıldığım doğrudur, ha sen oraya gelip seni kimse sohbete dahil etmemişse haklısın ama öyle bişey de olmadı. Kimsenin yüzüne bakmiyorsun olayınida kabul etmiyorum. Ben bu forumda düşmanıma bile dokunmuşumdur o kadar söyleyeyim sen anla gerisini
Sevmediğin adama niye para gönderilsin kiYine yanlışsın dostum konuda çok takıldığım doğrudur, ha sen oraya gelip seni kimse sohbete dahil etmemişse haklısın ama öyle bişey de olmadı. Kimsenin yüzüne bakmiyorsun olayınida kabul etmiyorum. Ben bu forumda düşmanıma bile dokunmuşumdur o kadar söyleyeyim sen anla gerisini