- 43,371
- 12,074
- 113
Peki forumda niye hala geziniyon gidip yatip dinlensene sen adam olmazsinDm devri bitti kanka puhaha
Peki forumda niye hala geziniyon gidip yatip dinlensene sen adam olmazsinDm devri bitti kanka puhaha
Sözmü puahahOk bi daha yazanı çüksünler 🖖
Sigara içiyorum bitsin yatcam zaten cekim bekliyorum gelmeden yatamam gelsin yatacamPeki forumda niye hala geziniyon gidip yatip dinlensene sen adam olmazsin
Gecmis olsun kankaBu da üst olsun 🏀
3
Tmm git cekimini belgesel izleyerek bekle burda uponlar gorup maclar gorup kafan karisacsk uykun kacacak halt yemeye basliyacan sonra allah muhafazaSigara içiyorum bitsin yatcam zaten cekim bekliyorum gelmeden yatamam gelsin yatacam
Söz sanki sana devamlı yazıyor muşum gibi söz mü demende ne diyim ta awwwqSözmü puahah
Bol şansBu da üst olsun 🏀
3
Yok yok kripto cekim verdim uzun surer gelmesi unutun konusuna bakip gülüyorum suan çok keyifli millet birbirini yiyor suan puahaTmm git cekimini belgesel izleyerek bekle burda uponlar gorup maclar gorup kafan karisacsk uykun kacacak halt yemeye basliyacan sonra allah muhafaza
Lan nasıl bahşs aldın bir anda şarladılar şansına sokamBu da üst olsun 🏀
3
Puahaha alem adamsın vallaha ben biraz rahatliyim snaa en kral dm yi atarim rahat olSöz sanki sana devamlı yazıyor muşum gibi söz mü demende ne diyim ta awwwq
Makarasındayız ne yazdığıma bakarsan anlarsın amq 🤣🤣🤣Puahaha alem adamsın vallaha ben biraz rahatliyim snaa en kral dm yi atarim rahat ol
Tg den bile adam suan benden para istiyor puahhaMakarasındayız ne yazdığıma bakarsan anlarsın amq 🤣🤣🤣
Ne diyimTg den bile adam suan benden para istiyor puahha