- 17,800
- 13,609
- 113
Az önce hepiniz aldınız kaybedip geldiniz la
)
Siteleri soyleyinde mülayim acinizi alsin dd
Siteleri soyleyinde mülayim acinizi alsin dd
sağlık olsunAyni maç eve alt oynadım yattık maalesef arkadaşlar bugünlük bu kdr yeter ev fena coştu yanlış seçim oldu
Saglik olsun abiiiAyni maç eve alt oynadım yattık maalesef arkadaşlar bugünlük bu kdr yeter ev fena coştu yanlış seçim oldu
Beğenmez 2 tl isterbeğenmez onu
Geçmiş olsun dostAyni maç eve alt oynadım yattık maalesef arkadaşlar bugünlük bu kdr yeter ev fena coştu yanlış seçim oldu
Senle ben bir değiliz. Mülayime kaç kez para attın. Yüzüm var ki ben demeden takip etmeden atıyor adam. Kaç kez 5 k çekip 1.-1.5 attım mülayime. Kendinle kıyaslama arşivi açarım utanırsınUnuttum sende 1k alip kasayi 500 500 bolup basaramadigin olup tekrar tekrar rolling aldigin da oldu dost hgg
Sanki hepsi basarili mi oluyor yggSinan gerçekten meraktan soruyorum reis.genelde bütün rollerde varsın.gunluk 2k hasılat cikiyomu.
Cikiyosa valla bende bu işe gircem sabah 7 de uyanıp ise gitmek kpyuyo artık😀
Tekrar depi denersin diye düşünüyordum ben. Neyse sağlık olsun hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkeseAyni maç eve alt oynadım yattık maalesef arkadaşlar bugünlük bu kdr yeter ev fena coştu yanlış seçim oldu
Sağlik olsun kardoAyni maç eve alt oynadım yattık maalesef arkadaşlar bugünlük bu kdr yeter ev fena coştu yanlış seçim oldu
Yoo havale ileJoJo mu d
OkSenle ben bir değiliz. Mülayime kaç kez para attın. Yüzüm var ki ben demeden takip etmeden atıyor adam. Kaç kez 5 k çekip 1.-1.5 attım mülayime. Kendinle kıyaslama arşivi açarım utanırsın
Ezan okunmadı henüzSabah oldu ne gecesi looo
Allah a emanet ol Emrem...hayırlı sabahlar artikHerkese iyi geceler dostlar
Okundu dost burdaEzan okunmadı henüz