- 83,191
- 90,730
- 113
Dm olayı farklıdır hiçbir sıkıntıya benzemezGardasm 36 yasndaym kalbim neler kaldırdı bı bilsen 😂😂
Dm olayı farklıdır hiçbir sıkıntıya benzemezGardasm 36 yasndaym kalbim neler kaldırdı bı bilsen 😂😂
doğrudur gardasmDm olayı farklıdır hiçbir sıkıntıya benzemez
Tmm@sinansrml63 iban yaz sen dağıtırsin
Bende yaziyorumDm den yazan arkadaşlar a sesleniyorm 6 bin çektim yarisini zaten dagitacam birdahaki role inşallah. Az durun da 😅
Sana bi 300 atayim rol aç olmazmiiBende yaziyorum![]()
Rol acmayi unutmayalim sizde kazanacaksiniz inanıyorum 2.3 adım kafanıza gore yaparsınızDagitiyom simdi 250 tl size
İşler güçler hallolmus borçlar ödenmiş bu kumarı keyfine oynamayı özledikSana bi 300 atayim rol aç olmazmii
İnsallahRol acmayi unutmayalim sizde kazanacaksiniz inanıyorum 2.3 adım kafanıza gore yaparsınız
Bende bı rol açayım mı bombacı dostSana bi 300 atayim rol aç olmazmii
Kesene bereket kardesRol acmayi unutmayalim sizde kazanacaksiniz inanıyorum 2.3 adım kafanıza gore yaparsınız
Saka saka dost sen bana aticaginla da devam et kazanirsan paslarsinSana bi 300 atayim rol aç olmazmii
Diğer role bakalim para kalmadı çektiğimizi dağıttıkBende bı rol açayım mı bombacı dost
Eyvallah kesene bereketDiğer role bakalim para kalmadı çektiğimizi dağıttık
2 3kya kadar zorlarımRol acmayi unutmayalim sizde kazanacaksiniz inanıyorum 2.3 adım kafanıza gore yaparsınız
Kafanıza göre roller2 3kya kadar zorlarım