- 43,758
- 42,758
- 113
Yine şöyle bir 20 adımlık seri yakalasan güzel olacak be dost@sinansrml63
@peatsx
@qguzh4nn0 3 ünüze 250 atacağım çekim gelince ama rolling açıyorsunuz 3 er adımlık
Rolling yapmamazlik yok
@peatsx
@qguzh4nn0 3 ünüze 250 atacağım çekim gelince ama rolling açıyorsunuz 3 er adımlık
Rolling yapmamazlik yok
Tamam seni çıkarıyorumKardo ben rolden anlamam vallah 😂😂 şaka yapmiyom
@peatsx
Rolling yapmamazlik yok
Mülayimin yaptığı gibi yapacaksın işteKardo ben rolden anlamam vallah 😂😂 şaka yapmiyom
Kesene bereket dost
Ah nerdeee bülten kısıtlı yaYine şöyle bir 20 adımlık seri yakalasan güzel olacak be dost
Canım sağolsun kardeşim sorun yokTamam seni çıkarıyorum
Tamamdır acarim ben@sinansrml63
@peatsx
Rolling yapmamazlik yok
Tm enişte yapalm sen bana anlat 🙏🙏Mülayimin yaptığı gibi yapacaksın işte
Bu arkadaş yerine @BySwigger e atarizTamam seni çıkarıyorum
Böyle ufak ufak günde 3 adım dayanabilirsen sen güzel para kaldırsın aslında tahminlerin ve repertuvarı geniş birde bu site hangisi bilmiyorum ama baskette 1.30 oran şahaneAh nerdeee bülten kısıtlı ya
La kanka ataydın adama takip etti o kadar ilk defa kazandık dedi falan yapardı bi şekil bi kupon sen biliyon
Tmm
Atacam atacam sıkıntı yok ama o rolu açacak biyerden başlaması lazim😅La kanka ataydın adama takip etti o kadar ilk defa kazandık dedi falan yapardı bi şekil bi kupon sen biliyon
Nasip enişte napalmLa kanka ataydın adama takip etti o kadar ilk defa kazandık dedi falan yapardı bi şekil bi kupon sen biliyon
Burda yapsın bari şimdi roll açar 10 tane dm gelir kalbi kaldırmazAtacam atacam sıkıntı yok ama o rolu açacak biyerden başlaması lazim😅
Basaracam inanıyorumAtacam atacam sıkıntı yok ama o rolu açacak biyerden başlaması lazim😅
Gardasm 36 yasndaym kalbim neler kaldırdı bı bilsen 😂😂Burda yapsın bari şimdi roll açar 10 tane dm gelir kalbi kaldırmaz