- 18,843
- 13,276
- 113
Olmasın kayipda soluklansin bencedeO çeker onu da 1 saat sonra gider hepsi yine 7-24 kumar düşünüyoruz sonu kayıp olacak ne olacak
Olmasın kayipda soluklansin bencedeO çeker onu da 1 saat sonra gider hepsi yine 7-24 kumar düşünüyoruz sonu kayıp olacak ne olacak
Sinan patrix oguz 3 kişi dostKimler takip etti 2 kişi mi 3 mü
Tebrikler dostKimler takip etti 2 kişi mi 3 mü
5 kisi takip ben peatx oguzhansenin wiKimler takip etti 2 kişi mi 3 mü
Rolling literatüründe soluklansının meali bir çek yap bakalım bi dağıtımda sonra ne bok yersen ye demek mi dostOlmasın kayipda soluklansin bencede
Enişte Beşiktaş diyecektin herhalde5 kisi takip ben peatx oguzhansenin wi
Estagfrullah kardo ben anlamam rollden kazanç sizin ne yapmanız gerektigini siz biliyonuzRolling literatüründe soluklansının meali bir çek yap bakalım bi dağıtımda sonra ne bok yersen ye demek mi dost
Bizden olsa olsa wild sponsor olur dost rol işlerinde acemiyizEniste ve bjk wild dersek 3 kisi takip ettik
Şaka yapıyoruz be dost sende hemen alınıyorsun kıçı kırık bombanın bile saati var mülayime bi casio alamadık 5 senedirEstagfrullah kardo ben anlamam rollden kazanç sizin ne yapmanız gerektigini siz biliyonuz
Mulayime kusurları verelim yeter sino
Tmm kral@sinansrml63
@peatsx
@qguzh4nn0 3 ünüze 250 atacağım çekim gelince ama rolling açıyorsunuz 3 er adımlık
Rolling yapmamazlik yok
İyi olmuş dost çekim heyecan Katar kumarciya@sinansrml63
@peatsx
@qguzh4nn0 3 ünüze 250 atacağım çekim gelince ama rolling açıyorsunuz 3 er adımlık
Rolling yapmamazlik yok
Anladım zaten kardo da yinede kazanç sizin tebrik ederim benm birşeyde gözüm.yok Allah daha çok versin herkese ne diyim makaradayiz ama ilkkez bı rollde kazandm.onuda eş gecemem 😂😂Şaka yapıyoruz be dost sende hemen alınıyorsun kıçı kırık bombanın bile saati var mülayime bi casio alamadık 5 senedir
Adam 300 u dakkada 6 k yapabiliyor biz 1 k yi 1100 yapamıyoruzMulayime kusurları verelim yeter sino![]()
Kardo ben rolden anlamam vallah 😂😂 şaka yapmiyom@sinansrml63
@peatsx
Rolling yapmamazlik yok