- 10,397
- 3,925
- 113
Bol şansda mülayim yeni konu mu açsan kankAdım 2
Bol şansda mülayim yeni konu mu açsan kankAdım 2
NedenBol şansda mülayim yeni konu mu açsan kank
Basket iyidirNeyse bi de basketbol rolling denicez
Bilmem ki belki 4k mesaj olduğundan kimse attığın kuponun farkına varmadığından falan sen bilirsin tabi de bunu forumda bi sen yapıyosun.
Kazanalim farkında olurlar sıkıntı yok böylesi daha iyiBilmem ki belki 4k mesaj olduğundan kimse attığın kuponun farkına varmadığından falan sen bilirsin tabi de bunu forumda bi sen yapıyosun.
Bol şans dostNeyse bi de basketbol rolling denicez
Eyvallah ✋Bol şans dost
Kank naptın inşallah yemişsindir bugün çektiklerini he iskender falan et lüks biliyosun ülkemizdeBol şans dost
Ne çektik dost verdiğimizi aldılar iskenderi rüyamızda görürüz biz kuru ekmege talimKank naptın inşallah yemişsindir bugün çektiklerini he iskender falan et lüks biliyosun ülkemizde
Hiç şans yok ne oynasak yatıyoruzKank naptın inşallah yemişsindir bugün çektiklerini he iskender falan et lüks biliyosun ülkemizde
Şu kupon işlerinden sıkılmasam bende oynayacam da çok sıkılıyorum aha sabah açtılar 4 saat harcadık zaman final 0 sarmıyor ya basket harici baskette neyin ne olduğunu yine çözebiliyon da onada 2-3 saat lazım adam gibi para Alman için.Hiç şans yok ne oynasak yatıyoruz
Bende nedense bugunn kendimi şanslı hissediyorum abiHiç şans yok ne oynasak yatıyoruz