- 12,143
- 6,622
- 113
Öyle yaparsan yağ çekmiş olurumİkinize sözüm olsun ayrı roll yapacam size
Öyle yaparsan yağ çekmiş olurumİkinize sözüm olsun ayrı roll yapacam size
😂😂😂😂 Ne yağı be dost biz burda arkadaşızÖyle yaparsan yağ çekmiş olurum
Bazıları öyle görmüyor kişi kendinden bilir işiDost burda kimse kimseyi normal hayatta tanımıyor ayıp olmasın ama kimse kimseye öylesine para vermez bizim amacimizda insanlara yardımcı olmak ama
😂😂😂😂 Ne yağı be dost biz burda arkadaşız
İşte sorun da burda ,kimse kimsenin niyetini bilmiyor ,alikemal sürekli burda para peşinde diyorlar lakin bana gelen arka planda birilerine gidiyor adam bilmediği için beni yanlış tanıyor ama içim rahatDost burda kimse kimseyi normal hayatta tanımıyor ayıp olmasın ama kimse kimseye öylesine para vermez bizim amacimizda insanlara yardımcı olmak ama
😂😂😂😂 Ne yağı be dost biz burda arkadaşız
Bol şans mülayimİlk adım
Eyvallah enişte bu ara şans gülmez oldu bize yatıyoruz hepBol şans mülayim
Bol şanslar adımını sevsinler mülayimİlk adım
23 atmış Lose miİlk adım
Evet maalesef23 atmış Lose mi
Üzdü kankam geçmiş olsunEvet maalesef
2. Çeyrek atamiyorlar şansEvet maalesef
Bu gece parayı bulmam lazım aşırı ballı hissediyorum fena bir roll açacammmm 🤣🤣Üzdü kankam geçmiş olsun
İnşallah hadi bakalımBu gece parayı bulmam lazım aşırı ballı hissediyorum fena bir roll açacammmm 🤣🤣
Bassss madeni buldun sanırımBu gece parayı bulmam lazım aşırı ballı hissediyorum fena bir roll açacammmm 🤣🤣
500 attım slotla 1300 çektim roll gelecek bayram sefaaaası dkdkdkf olmayacak bişey oldu amqBassss madeni buldun sanırım![]()
Sayfayı yenileyip duruyorum aç artık şu rolling i500 attım slotla 1300 çektim roll gelecek bayram sefaaaası dkdkdkf olmayacak bişey oldu amq