- 10,818
- 4,973
- 113
Orda da ederiz dost 😂Böyle daha güzel dostlarla sohbet ediyoruz
Orda da ederiz dost 😂Böyle daha güzel dostlarla sohbet ediyoruz
Bakalım olmadı güzel bir roll yaparizOrda da ederiz dost 😂
Işık yak gelelim kralBakalım olmadı güzel bir roll yapariz
Darılmalar sevgiden kaynaklıdır naza çekiyoruz kendimiziRoll yapınca darilmalar oluyor dost 😘
Yapınca sözüm olsun sanaIşık yak gelelim kral
BeklemedeyizIşık yak gelelim kral
Ooo Ali Kemal dost sende mi buralardasinDarılmalar sevgiden kaynaklıdır naza çekiyoruz kendimizi![]()
Ben nerde Ali Kemal orda ortaaam benimOoo Ali Kemal dost sende mi buralardasin
Ayıp ediyon nuri babacigum izin verdikçe burdayimOoo Ali Kemal dost sende mi buralardasin
Aynen öyle git dersen arkama bakmadan giderimBen nerde Ali Kemal orda ortaaam benim
Yok yok kal kardeşimAynen öyle git dersen arkama bakmadan giderim![]()
Bosver forumda normal gör bunları takılı kalma hocamİki roll yaptım 30k yolladım daha darilanlar oldu Dm doldu
Roll.yaparsan haber ver hocam saniyesinde tskipteyizOoo Ali Kemal dost sende mi buralardasin
Dost sen darilan gücenen kişilere bakmayacaksın seçeceksin ona göre hatta baştan şu kadar kisi diye gerisini boşver çünkü herkesi mutlu edemezsinizİki roll yaptım 30k yolladım daha darilanlar oldu Dm doldu
Dost burda kafa dagitiyoruz dostlar ediniyoruz kimsenin gönlü kalmasin istiyorumBosver forumda normal gör bunları takılı kalma hocam
İkinize sözüm olsun ayrı roll yapacam sizeRoll.yaparsan haber ver hocam saniyesinde tskipteyiz![]()
Ben daha kendimi mutlu edemiyorum insanları Sil mutlu edicemDost sen darilan gücenen kişilere bakmayacaksın seçeceksin ona göre hatta baştan şu kadar kisi diye gerisini boşver çünkü herkesi mutlu edemezsiniz
Herkesin huyu suyu bir degil ,Herkes herkesi sevemiyor ,misal Erhan hoca beni sevmiyor, bizim takdi durağını kullanmıyor ama ne yapayım ben de faruku sevmiyorum sözü vardı atmadı öyle böyle geçiyor zamanDost burda kafa dagitiyoruz dostlar ediniyoruz kimsenin gönlü kalmasin istiyorum