Eyvallah kesene bereketTamam buraya cenk i de kat senle beraber kişi başı 200 atalım iban yaz bana bu arkadaşlar da sana yazsin 200 ateşle bunlara
Bolşanss bol kazançların olsun
Eyvallah kesene bereketTamam buraya cenk i de kat senle beraber kişi başı 200 atalım iban yaz bana bu arkadaşlar da sana yazsin 200 ateşle bunlara
Dusuncemi belirttim.takdir senin maymun teyze ogluBjk daha onceleri de takip edip alamamisti ya cenk ya bjk alacakti bjk sectim o alamadi daha onceleri de
sen kimseyi almaTekrar devam ederse roll bu sefer seni de alirik
mulayim bana ödul atarsa sana ben vericem sigara cukkası dert etmesen kimseyi alma
Rc dost,,Thanks kardo
Devam ederse senle borceus kesin varsinizsen kimseyi alma
Tamamdir bromTekrar devam ederse roll bu sefer seni de alirik
Kesene bereket reisTamam buraya cenk i de kat senle beraber kişi başı 200 atalım iban yaz bana bu arkadaşlar da sana yazsin 200 ateşle bunlara
Gerek yok forumda bir daha kimse adaletimi sorgulamasınmulayim bana ödul atarsa sana ben vericem sigara cukkası dert etme
İstemiyorumDevam ederse senle borceus kesin varsiniz
yaw boşver takma kafana hallederizGerek yok forumda bir daha kimse adaletimi sorgulamasın
Adil bir üyesin takdir ediyorumGerek yok forumda bir daha kimse adaletimi sorgulamasın
OkAdil bir üyesin takdir ediyorum
Bize sıra gelmez kaçayım ben bol sanslarDevam ederse senle borceus kesin varsiniz
Burda miydin yaBize sıra gelmez kaçayım ben bol sanslar
Atıldı,,eyvallah,,
Son rolde burdaydim sadeceBurda miydin ya