- 34,322
- 20,033
- 113
Tamamdır gelince gönderiyorum@Marley15 knka sana attım iban
Tamamdır gelince gönderiyorum@Marley15 knka sana attım iban
Tmm kankamTamamdır gelince gönderiyorum
Kanka bizide görseniz@Marley15 knka sana attım iban
Aynen 🙃Bana kim atıyor dost![]()
Canın sagolsun mülayim abi talip ederiz roll yaptığın vakit iyi akşamlarArkadaşlar herkeze yetişemiyorum şimdilik bu kişiler yeterli diğer rollingleri başarılı olursa başkarını görürüz
Kesene bereket reisArkadaşlar herkeze yetişemiyorum şimdilik bu kişiler yeterli diğer rollingleri başarılı olursa başkarını görürüz
Teşekkür @Mülayim6060 bekliyoruzKonu açık kalsın biraz sarj problemi var halledersem rolling yapcam ulaşamadiklarimiza ulaşırız başarılı olursak
Bize sabır dile de şu günler geçsin başka bir şeye gerek yok mülayim@Enişte sana afiyet olsun mu diyelim bol şans mı dileyelim
Bizede bırak onu o gitti Kıbrısa 😂@Enişte sana afiyet olsun mu diyelim bol şans mı dileyelim
Muhtemelen olursun ,sende o potansiyel fazlasıyla var,,Konu açık kalsın biraz sarj problemi var halledersem rolling yapcam ulaşamadiklarimiza ulaşırız başarılı olursak
Bol bol sabır eniştemBize sabır dile de şu günler geçsin başka bir şeye gerek yok mülayim
Kesene bereket bol şansArkadaşlar herkeze yetişemiyorum şimdilik bu kişiler yeterli diğer rollingleri başarılı olursa başkarını görürüz