- 42,849
- 11,786
- 113
10
Herkez battı sanırım 😅@Mülayim6060 forum bugün ölmüş dost sen ayaktaysan sponsor varsa rol ac
Bi 700 zor bela buldum bi rol açıp 5k yapmam lazım forumda kimsede para kalmadı son kursunHerkez battı sanırım 😅
Sen yap 5 bin forum canlanır 😅Bi 700 zor bela buldum bi rol açıp 5k yapmam lazım forumda kimsede para kalmadı son kursun
Ben birşeyler yapim olacağım abi sana sponsorHerkez battı sanırım 😅
Yap birşeyler o zaman hadi bakalım 😀Ben birşeyler yapim olacağım abi sana sponsor
Sözde bizede bugün sponsor olacaktı ama hayaller ParisBen birşeyler yapim olacağım abi sana sponsor
Sende mamoste gibi yapma dik durSözde bizede bugün sponsor olacaktı ama hayaller Paris![]()
Parayı biraz katliyayim derken batacak sanırım 😅Sözde bizede bugün sponsor olacaktı ama hayaller Paris![]()
Halbuki burada iki tane kurt var 1000 er lira atsa bize onu kalkondiracagizParayı biraz katliyayim derken batacak sanırım 😅
Umut fakirin ekmeği 😅Halbuki burada iki tane kurt var 1000 er lira atsa bize onu kalkondiracagiz![]()
Bende bilmiyorum valla ne varki oradaUmut fakirin ekmeği 😅
Şaka bir yana şu betpas hediye eklemiş onu 2 bin yapabilsem ikasbet midir nedir onu bi almaya calisacam da nasıl bir site bilmiyorum
Yüzde yüz Bonusu var 8 kat mi 10 katmi bilmiyorum ama tek mac 1.85 cazip yaniBende bilmiyorum valla ne varki orada