İyi uykular tatlı rüyalar diyekk o zaman,,Yok valla yaticam
İyi uykular tatlı rüyalar diyekk o zaman,,Yok valla yaticam
90 larda olan baremi nasıl bu hale getirdik ya3 dakikada 20 lazim lose sanırım @Beşiktaş
biz geldi diye takip bile etmedik @Mülayim6060 o kadar dedin tamam o maç90 larda olan baremi nasıl bu hale getirdik yakesin tuutu diye gekdim
6 dakikada 1 sayi atti ev90 larda olan baremi nasıl bu hale getirdik yakesin tuutu diye gekdim
Bu maç ne hale gelmiş öyle 9 dk.da 45 atmışlardibiz geldi diye takip bile etmedik @Mülayim6060 o kadar dedin tamam o maç
6 dakikda 1 sayi atti ev o yuzdenBu maç ne hale gelmiş öyle 9 dk.da 45 atmışlardi
Olmayinca olmuyor dost sen bildiğin yoldan devam etseydin keşke sağlık olsun48 çıkmış barem doksandane güzel sevinmistim
Sağlık olsun kusura bakmayınOlmayinca olmuyor dost sen bildiğin yoldan devam etseydin keşke sağlık olsun
Çekim odenmedi sabah da erken kalkicam cebimden 310 attım size bol şanslarbiz geldi diye takip bile etmedik @Mülayim6060 o kadar dedin tamam o maç
Takibi bile Zevk vermiyorBiz iki kuruş kazanlim diyoruz adam tatmin olma peşinde puahah
Ne kusuru dost kısmet işi bu nasibinde varsa olur yoksa eger ne yapsan boşSağlık olsun kusura bakmayın![]()
Doğru adam senin için basket aldi kaybetti çok zevkliydiTakibi bile Zevk vermiyor
Roll yapacan mı GebloTakibi bile Zevk vermiyor
Iyi gecelerBugunluk bu kadar yeter
İyi geceler ✋✋
Hamza roll açmamış miDoğru adam senin için basket aldi kaybetti çok zevkliydi
@Mrlbra erhanı gruptan atalım dost
1 kişi için herkesi zan altında bırakmıs distin erhanım 😅 atmak demeyelim 3-6 ay uzaklaştırma cezası kesildi paraya çevrilebilirPuahhaa losers öldü dost haberin yokmu