http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,893
24,815
113
Reis kahvaltı yapıyorum 15 dakkaya başlarım
@Arce75 Sen de kara listeye girdin bi rolling yapmak bu kadar zor mu
Diğeri @Tunca54 ve @auditor87 bu üç arkadaş rolling yapacam diyip yapmadılar demekki paylaşmayi pek sevmiyorlar benim rollerimden artık ekmek çıkmaz size haberiniz olsun. Rol yapanlar da bu arkadaşları aklinda bulundursun✋

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,819
8,383
113
Diğeri @Tunca54 ve @auditor87 bu üç arkadaş rolling yapacam diyip yapmadılar demekki paylaşmayi pek sevmiyorlar benim rollerimden artık ekmek çıkmaz size haberiniz olsun. Rol yapanlar da bu arkadaşları aklinda bulundursun✋
usta bunlar kim allah ıcın bunlara ne diye para atarsın

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62,546
12,008
113
Sen sözünde durdun fakat herkes aynı değil

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,442
5,267
113
Sen iyi niyetini göstermişsin demekki onlar ..... Olmuş kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...