- 28,161
- 17,099
- 113
Resmi lose
@Arce75 Sen de kara listeye girdin bi rolling yapmak bu kadar zor muReis kahvaltı yapıyorum 15 dakkaya başlarım
Sinirlenme krall@Arce75 Sen de kara listeye girdin bi rolling yapmak bu kadar zor mu
Diğeri @Tunca54 ve @auditor87 bu üç arkadaş rolling yapacam diyip yapmadılar demekki paylaşmayi pek sevmiyorlar benim rollerimden artık ekmek çıkmaz size haberiniz olsun. Rol yapanlar da bu arkadaşları aklinda bulundursun✋
usta bunlar kim allah ıcın bunlara ne diye para atarsın@Arce75 Sen de kara listeye girdin bi rolling yapmak bu kadar zor mu
Diğeri @Tunca54 ve @auditor87 bu üç arkadaş rolling yapacam diyip yapmadılar demekki paylaşmayi pek sevmiyorlar benim rollerimden artık ekmek çıkmaz size haberiniz olsun. Rol yapanlar da bu arkadaşları aklinda bulundursun✋
Sen sözünde durdun fakat herkes aynı değil@Arce75 Sen de kara listeye girdin bi rolling yapmak bu kadar zor mu
Aklımızda brocan 🖖@Arce75 Sen de kara listeye girdin bi rolling yapmak bu kadar zor mu
Para atmadan anlayamazsın kimin ne olduğunu. 300 tl ile anliyoruz işte daha ne olsunusta bunlar kim allah ıcın bunlara ne diye para atarsın
orası öyle kara listeye ekliyelimPara atmadan anlayamazsın kimin ne olduğunu. 300 tl ile anliyoruz işte daha ne olsun
Gitti artık onlar gelmezPara atmadan anlayamazsın kimin ne olduğunu. 300 tl ile anliyoruz işte daha ne olsun
Sen iyi niyetini göstermişsin demekki onlar ..... Olmuş kral@Arce75 Sen de kara listeye girdin bi rolling yapmak bu kadar zor mu
Snn konunda 5 k mesaj altına kesinlikle rool yaptirmicaksin aslında hacim1 adım yapin cekin isterseniz dedim bir şartta koşmadim 1 kişiye faydanız olsa yeter dedim açmadı adamlar.
Kurtaran 3k yapip bir kisiye 200 verip gitti 😃1 adım yapin cekin isterseniz dedim bir şartta koşmadim 1 kişiye faydanız olsa yeter dedim açmadı adamlar.
Hadi bakalım bol şansın olsuNeyse ben yapayım rolling başarılı olursak 3 kişiye rol hedef 3 veya 4 adım.