- 43,105

- 42,174

- 113

İki tane kasayı pic ettik 
								Zoru başarıyorsunda imkansız biraz zaman alıyor,,tebrikler
Talibiz5 kişiye 300 rolling yaptıralım yine. Özelden kimseye ulaşmiyayim ödemelerimi yapayım özelden ulaşırsam para bitiyor 😀
Kesene bereket kral5 kişiye 300 rolling yaptıralım yine. Özelden kimseye ulaşmiyayim ödemelerimi yapayım özelden ulaşırsam para bitiyor 😀
Tamam reis sen yap ödemelerini5 kişiye 300 rolling yaptıralım yine. Özelden kimseye ulaşmiyayim ödemelerimi yapayım özelden ulaşırsam para bitiyor 😀
Teşekkürler dost kesene bereket5 kişiye 300 rolling yaptıralım yine. Özelden kimseye ulaşmiyayim ödemelerimi yapayım özelden ulaşırsam para bitiyor 😀
Bana çıkar sa ilk defa senden kazanmış olucaö hepsini de takip ettik çıkmasa da çıkanlara tebrikler5 kişiye 300 rolling yaptıralım yine. Özelden kimseye ulaşmiyayim ödemelerimi yapayım özelden ulaşırsam para bitiyor 😀
Yemin ederim ben yazmadım dostO yüzden özelden 12 kişi yazdi bakamicam arkadaşlar kusura bakmayin dünden beri dağıtıyoz paylaşıyoz
Konuda 12 yok tu dost nerden gelmislerO yüzden özelden 12 kişi yazdi bakamicam arkadaşlar kusura bakmayin dünden beri dağıtıyoz paylaşıyoz
Güzell,,,verdikçe çoğalıyorsa çok iyi,,O yüzden özelden 12 kişi yazdi bakamicam arkadaşlar kusura bakmayin dünden beri dağıtıyoz paylaşıyoz
Kesene bereketO yüzden özelden 12 kişi yazdi bakamicam arkadaşlar kusura bakmayin dünden beri dağıtıyoz paylaşıyoz
Amip gibi çoğalıyorKonuda 12 yok tu dost nerden gelmisler
Seç dostBen 5 kisi seçeyim