- 11,568
- 16,292
- 113
Düzelir beeeNazar aldınız reis kansız ve sen artı Lazistan
Düzelir beeeNazar aldınız reis kansız ve sen artı Lazistan
Tez zamanda inşallahDüzelir beee
Kalan parayla altın aldım yav yeter bu kadar para harcama zevkimizi aldikSende durumlar nasıl gemimiz su almaya başladı mı batiyor muyuz😐
İyi yaptın vallaKalan parayla altın aldım yav yeter bu kadar para harcama zevkimizi aldik
En iyisini yapmışsın 👏👏Kalan parayla altın aldım yav yeter bu kadar para harcama zevkimizi aldik
En mantıklısı uzunca bir ara verKalan parayla altın aldım yav yeter bu kadar para harcama zevkimizi aldik
Sitelerin eklediği bonus bana 1 ay yeter heralde aq çok şaşırdım tldun vbet 25k para eklemiş 5000 ayriyetden bonus eklemişEn mantıklısı uzunca bir ara ver
Vbet güzel ekleme yapıyor ya piyasada 3 4 site var guzel ekleme yapan onlari bulmak lazimSitelerin eklediği bonus bana 1 ay yeter heralde aq çok şaşırdım tldun vbet 25k para eklemiş 5000 ayriyetden bonus eklemiş
Bizede 150 bin kat çevrimli 500 TL eklesin ancakVbet güzel ekleme yapıyor ya piyasada 3 4 site var guzel ekleme yapan onlari bulmak lazim
Oha vbet niye bu kadar yüksek eklemisSitelerin eklediği bonus bana 1 ay yeter heralde aq çok şaşırdım tldun vbet 25k para eklemiş 5000 ayriyetden bonus eklemiş
Kardayim o sitede en az 500k hiç bı bilgim yokOha vbet niye bu kadar yüksek eklemis
Ve bu hafta üyelik açtım o sitede üyeliğim yoktu master a ulasmisimKardayim o sitede en az 500k hiç bı bilgim yok
İyi eklemiş valla dostSitelerin eklediği bonus bana 1 ay yeter heralde aq çok şaşırdım tldun vbet 25k para eklemiş 5000 ayriyetden bonus eklemiş
Ne güzelVe bu hafta üyelik açtım o sitede üyeliğim yoktu master a ulasmisim
Bak ne güzel işte ihtiyaç yok borç yok ufak ufak oyna kendini tatmin et yeterSitelerin eklediği bonus bana 1 ay yeter heralde aq çok şaşırdım tldun vbet 25k para eklemiş 5000 ayriyetden bonus eklemiş
Aynen öyleBak ne güzel işte ihtiyaç yok borç yok ufak ufak oyna kendini tatmin et yeter
Arada ufak bonusları bize pasla ama roll açarız bizde hahahahahaSitelerin eklediği bonus bana 1 ay yeter heralde aq çok şaşırdım tldun vbet 25k para eklemiş 5000 ayriyetden bonus eklemiş
Birşeyler olur mu bugün reisVe bu hafta üyelik açtım o sitede üyeliğim yoktu master a ulasmisim
Banada borcun var 1 k dost ') unuttun sanırımVe bu hafta üyelik açtım o sitede üyeliğim yoktu master a ulasmisim