Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,070
13,105
113
Güzel kardeşim benim derdim para değil ki sezon açılacak bizde belki güzel kazançlar sağlıcaz ben bu forumda artik hak eden adam odul veririm
Tamam işte onlar da kafalarına göre hak edene veriyorlar demekki yardımcı olduğum bir çok insan tatlı paralar çekti bir kişi Dm atıp demedi kankam al sana 1-2 bin lira şansını dene diye at gözlüğü takıp devam etti 2 gün sonra battı sonra Dm atıyorlar utanmadan dost 500 lira varmı battık şaka gibi 🤣🤣🤣

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,395
2,986
113
5 sayda 6 dakika var kuru macar

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,843
17,148
113
Dost forumda ciddi anlamda gruplasma var artik ben dün onu anladım artık ona kızdım para her şekilde gelir gider önemi yok zeisy dun 3 4 saat dostun konuyu takip etti adam onu listeye almadı kendi tanıdıklarını aldı bu isler bole olmaz
Anladım bunu bizde yapıyoruz ama etkinlik açmayana yapıyoruz etkinlik açan adamın bir şekilde hakkını veriyoruz yanlış olmuş. Ölücülere yapacaksın o hareketi foruma faydası olan insana yaparsan yanlış yapmış olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...