- 12,350
- 4,963
- 113
5
Tamam işte onlar da kafalarına göre hak edene veriyorlar demekki yardımcı olduğum bir çok insan tatlı paralar çekti bir kişi Dm atıp demedi kankam al sana 1-2 bin lira şansını dene diye at gözlüğü takıp devam etti 2 gün sonra battı sonra Dm atıyorlar utanmadan dost 500 lira varmı battık şaka gibi 🤣🤣🤣Güzel kardeşim benim derdim para değil ki sezon açılacak bizde belki güzel kazançlar sağlıcaz ben bu forumda artik hak eden adam odul veririm
@KANSIZ ı nasıl kandırıp 10k almışlar ben onu düşünüyorum kendi aralarında iyi bölüştüler parayıIste benimde demek istediğim de buydu zaten dost
La sakin 4 dk da 5 atmışlar daha ne olsun 🤣🤣Lan yeme artık dep
1,5 dk daha kurusun kankam 😍La sakin 4 dk da 5 atmışlar daha ne olsun 🤣🤣
20 kişi takip etmiş 10 kişi odul almis kansız bugün onlara verdi ama yarin geri dönüşü olmaz@KANSIZ ı nasıl kandırıp 10k almışlar ben onu düşünüyorum kendi aralarında iyi bölüştüler parayı
Anladım bunu bizde yapıyoruz ama etkinlik açmayana yapıyoruz etkinlik açan adamın bir şekilde hakkını veriyoruz yanlış olmuş. Ölücülere yapacaksın o hareketi foruma faydası olan insana yaparsan yanlış yapmış olursunDost forumda ciddi anlamda gruplasma var artik ben dün onu anladım artık ona kızdım para her şekilde gelir gider önemi yok zeisy dun 3 4 saat dostun konuyu takip etti adam onu listeye almadı kendi tanıdıklarını aldı bu isler bole olmaz