Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,676
2,908
113
Ben o konuda odul vereceksiniz se mulayim gibi besiktas gibi adamlara odul verin çünkü adamlar bu forumu ayakta tutan adamlar diye kimse oralı bile olmadı dost denen arkadaşi dost zannettik tost çıktı puahha
8 binini kendisine ayırıp 18 binini dağıttım yazmıştı yinede bu yaptığını herkes yapamaz 500 liralık dağıtım parasını bile vermeyenler oluyor geceki konuyu gördüm ama kim ne kadar aktiflik gösterdi hiç bilmiyorum takip etmedim sadece 1-2 sayfa burda olup sonradan gidenleri almadım baştan sona kadar burda olanları seçtim gibi bişey yazmıştı. Çok takip ettiyseniz keşke söyleseydiniz herkesin payından 80-90 lira alınıp sizede bin lira düşebilirdi kimse karşı çıkmazdı, sabah saatlerine kadar roll yaptı ben 8 civarı uyandım hala konuda aktifti hakkını yemekte doğru değil. 10 bini tek maça oynayıp 16000 kazansa direk 6 bini 12 kişiye 500 yapıpta da kısayoldan hemen bitirebilirdi de yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...