Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mulayim Dosta Teşekkürler

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Turkcede nerde sorun var kardeşim, çekiliş şartlarını biliyorum zaten

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Gel biz özelden kavga edelim :) burayı kirletmeyelim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Bu forumda çok dağıtım oluyor lakin kaç yıllık üyeyim daha bir kere ödül aldığımı hatırlamıyorum bu cekilislerden hiç nasiplenemedik bugünü de bitirdik bu şekilde iyi aksamlar
6 yilda 180 mesaj da bi garip dostum ya 2 ayda 1 mesaj atmisisin gibi sanki. Tabi fazlasi da cok sacma buyuk issizlik ama, ne kadar aktif uye olursan ol senin mesaj sayisi çok düşük.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Evet doğrudur 180 mesaj çok az lakin öyle maçları mesaj atarak takip eden biri değilim beğeni yapar bir iki mesaj ile takip ediyorum, tabi kime ne kadar inandırıcı geliyorsa

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,046
4,429
113
Bugünde böyle Bir konu açalım gerçekten adam bugün bütün forma rol olsun dağıtım olsun elinden gelenin fazlasını yaptı dağıtım böyle yapılır dedi herkesin huzurunda @Mülayim6060 dosta teşekkür ediyorum formda bugün çok kişi ekmeğini yedi sayesinde faturamizi ödedik umarım kat kat fazlasıyla geri döner gün gelir hesaplasiriz
adam fena bombalamış bugün ya valla 1 liramız olsa tek tek hepsine bassak 100k ile çıkardık sanırım

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,046
4,429
113
6 yilda 180 mesaj da bi garip dostum ya 2 ayda 1 mesaj atmisisin gibi sanki. Tabi fazlasi da cok sacma buyuk issizlik ama, ne kadar aktif uye olursan ol senin mesaj sayisi çok düşük.
bende öyleydim ta ki 2024 e kadar şimdi 10k ya yürüyoruz 7 senelik üyeliğe 9k mesaj da az :)

gokohardx

ɪ`ᴍғᴀᴋᴇᴇ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
293
83
Helaal olsun mulayime