Bu Türkçeyle yazma kanka zatenKardeş mesaj işi mi bu iş gereksiz olmadıkça yazmiyorum)
Çekiliş şartları oluyor orayı kontrol et
Bu Türkçeyle yazma kanka zatenKardeş mesaj işi mi bu iş gereksiz olmadıkça yazmiyorum)
6 yilda 180 mesaj da bi garip dostum ya 2 ayda 1 mesaj atmisisin gibi sanki. Tabi fazlasi da cok sacma buyuk issizlik ama, ne kadar aktif uye olursan ol senin mesaj sayisi çok düşük.Bu forumda çok dağıtım oluyor lakin kaç yıllık üyeyim daha bir kere ödül aldığımı hatırlamıyorum bu cekilislerden hiç nasiplenemedik bugünü de bitirdik bu şekilde iyi aksamlar
adam fena bombalamış bugün ya valla 1 liramız olsa tek tek hepsine bassak 100k ile çıkardık sanırımBugünde böyle Bir konu açalım gerçekten adam bugün bütün forma rol olsun dağıtım olsun elinden gelenin fazlasını yaptı dağıtım böyle yapılır dedi herkesin huzurunda @Mülayim6060 dosta teşekkür ediyorum formda bugün çok kişi ekmeğini yedi sayesinde faturamizi ödedik umarım kat kat fazlasıyla geri döner gün gelir hesaplasiriz
bende öyleydim ta ki 2024 e kadar şimdi 10k ya yürüyoruz 7 senelik üyeliğe 9k mesaj da az6 yilda 180 mesaj da bi garip dostum ya 2 ayda 1 mesaj atmisisin gibi sanki. Tabi fazlasi da cok sacma buyuk issizlik ama, ne kadar aktif uye olursan ol senin mesaj sayisi çok düşük.
Öyle dost vallaadam fena bombalamış bugün ya valla 1 liramız olsa tek tek hepsine bassak 100k ile çıkardık sanırım
Bende senin gibiyim sadece okuyorum yazmıyorumKardeş mesaj işi mi bu iş gereksiz olmadıkça yazmiyorum)
Dost herkes senin gibi ince düşünceli olmayabilir alanlar aldık teşekkürler demez almayanlar biz alamadık diyip taşşağa vururÖyle dost valla