Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mulayim Dosta Teşekkürler

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,462
4,761
113
Bugünde böyle Bir konu açalım gerçekten adam bugün bütün forma rol olsun dağıtım olsun elinden gelenin fazlasını yaptı dağıtım böyle yapılır dedi herkesin huzurunda @Mülayim6060 dosta teşekkür ediyorum formda bugün çok kişi ekmeğini yedi sayesinde faturamizi ödedik umarım kat kat fazlasıyla geri döner gün gelir hesaplasiriz

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,462
4,761
113
@The Magician neden güldün merak ettim bizde dağıtım yapıyoruz bu isimler aklımızda kalsın diye konuyu açtım bosyere dağıtım yapmayalım bu kişilerden başlayalım diye

Tikyismet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
117
43
Bugünde böyle Bir konu açalım gerçekten adam bugün bütün forma rol olsun dağıtım olsun elinden gelenin fazlasını yaptı dağıtım böyle yapılır dedi herkesin huzurunda @Mülayim6060 dosta teşekkür ediyorum formda bugün çok kişi ekmeğini yedi sayesinde faturamizi ödedik umarım kat kat fazlasıyla geri döner gün gelir hesaplasiriz
Yapabilirsin 🤣🤣

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,539
37,403
113
Hani bana gelen giden yok :)

Kendy344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,055
253
83
@Mülayim6060 herhalde Kemal Sunal'ın filmindeki gibi öleceğini düşünmüş bu saatten sonra gelen paranın demiş dağıtım yapmış. Bize gelmedi ama dağıtmış kadar olmuş:D

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,462
4,761
113
@Mrlbra dost sen dagitani genelde tebrik ederdin ve taktir ederdin sasirttin

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,330
113
Biz niye görmedik 😆 dağıttıysa teşekkürler

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,462
4,761
113
Herzaman dolandırıldımizda konu açıyoruz su kişi dolandırdı diye bugünde bir degisiklik olsun takdir edelim diye açtık

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,079
17,807
113
Sen hesaplaşırsın belki de gönderdiği 10 kişiden 9u hesaplaşmaz.

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,462
4,761
113
Sen hesaplaşırsın belki de gönderdiği 10 kişiden 9u hesaplaşmaz.
Bunun için açtım dost zaten ben artık formda konu actimda takip edenlerden bir kişi dmden 2-3 kişiye atıyorum bugün olduğu gibi aklımda kalsın diye açtım öyle kesinlikle haklısın ama

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Bu forumda çok dağıtım oluyor lakin kaç yıllık üyeyim daha bir kere ödül aldığımı hatırlamıyorum bu cekilislerden hiç nasiplenemedik bugünü de bitirdik bu şekilde iyi aksamlar

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
501
93
Bu forumda çok dağıtım oluyor lakin kaç yıllık üyeyim daha bir kere ödül aldığımı hatırlamıyorum bu cekilislerden hiç nasiplenemedik bugünü de bitirdik bu şekilde iyi aksamlar
180 mesajla 10 sene daha beklersin çekilişi reis

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,364
20,463
113
Bombacınınkini Gizem Örge yisin