Dağıtım varmı acabaTamam show yapma cimri herif bak o kadar bekleyen insanlar var dağıtım yapacaksan yap bazılarının ağzı yalama oldu aw
Dağıtım varmı acabaTamam show yapma cimri herif bak o kadar bekleyen insanlar var dağıtım yapacaksan yap bazılarının ağzı yalama oldu aw
Oha lan meto puhahahahahSen paşasın kralsın vezırsın herseyı bılen ve öğretensın hayırlı kandıller ıyı bayramlar
Zuhahah hshshsh dağıtım varmı acabaSen paşasın kralsın vezırsın herseyı bılen ve öğretensın hayırlı kandıller ıyı bayramlar
Pohpohlanmak ıcın acmıs konuyu destek olunOha lan meto puhahahahah
Sanırsam beni seçmiş dm yanacak 😀😅😀😅😀😇😀Ödemez diyen vardı ilk sayfalarlar da joker ne falan dien nerde onlar arkadas bi çağırın bisi diecem😅😅
Ben saglamım 95 kıloArkadaşlar ben seçmicem kendi aranızda du adam saglam ona verin diene yollayalım
Ben sağlamım bana yolla 23k yıArkadaşlar ben seçmicem kendi aranızda su adam saglam ona verin diene yollayalım
Krallar beni tanıyan tanır yıllardır buradayımArkadaşlar ben seçmicem kendi aranızda su adam saglam ona verin diene yollayalım
Ben saglamım 95 kılo
@Metings1905Arkadaşlar ben seçmicem kendi aranızda su adam saglam ona verin diene yollayalım
Benden sağlamını bulamazsın 5 yumrukla dağılmamArkadaşlar ben seçmicem kendi aranızda su adam saglam ona verin diene yollayalım
Benden sağlamı yok. Bana atın kaçma garantiliArkadaşlar ben seçmicem kendi aranızda su adam saglam ona verin diene yollayalım
Beni neden etiketlemedin
Çünkü ben daha saglamımBeni neden etiketlemedin