- 22,539
- 11,664
- 113
Bol şanslar dostum
Bektasim beni seçDağıtım isi kolay 3 4 kişi deyince dagitimda kavga çıkıyor aranız da seçin 1 kiseye verelim gitsin
Ayakcın mı var kendin bak olursa kendine haber edersin millet dağıtım var mı diye yırtıyo ses etmiyon burdakiler bedava ya selam vermiyorlar 😂😂Tekteyiz suan wonlayinca haber verin Ekli dosyayı görüntüle 754880
Sal roll yapalim birilei nasiplenir belkiDağıtım isi kolay 3 4 kişi deyince dagitimda kavga çıkıyor aranız da seçin 1 kiseye verelim gitsin
Bol şans reisTekteyiz suan wonlayinca haber verin Ekli dosyayı görüntüle 754880
tamam ver bana reisDağıtım isi kolay 3 4 kişi deyince dagitimda kavga çıkıyor aranız da seçin 1 kiseye verelim gitsin
Benı seçtiler sa olsunlar kadır gecesiDağıtım isi kolay 3 4 kişi deyince dagitimda kavga çıkıyor aranız da seçin 1 kiseye verelim gitsin
Bizde yaptık yapcan tabi yok ben askerim yok ben öğrenciyim burda geçmiyo yapcan canım yiyorsa yapma🤣😂😂Dayı ben askerdeyim bana para lazım valla Ankara’da görev yapıyorum
Tebrikler daim olsun
Aynen öyle kral 5 kişi var tüm roling çekiliş dagitimlarin hepsinde onlar millete sira gelmiyo baskasi çıkınca da ortaligi yıkıyorlar 😂😂😂Ayakcın mı var kendin bak olursa kendine haber edersin millet dağıtım var mı diye yırtıyo ses etmiyon burdakiler bedava ya selam vermiyorlar 😂😂
Dağıtım varmı dostumDağıtım isi kolay 3 4 kişi deyince dagitimda kavga çıkıyor aranız da seçin 1 kiseye verelim gitsin
Emrin olur haber veririz gol oluncaTekteyiz suan wonlayinca haber verin Ekli dosyayı görüntüle 754880