- 18,515
- 16,838
- 113
Çeviremez gs gol atmamak için atak yapmadı, Trabzon’da iyi defans yapan çocuk sakatlandı çıktı sürekli arkaya kaçırmaya başladılar gs en az 2 tane daha atarTrabzon cevirecek gibi sermaye olsa affetmsm
Çeviremez gs gol atmamak için atak yapmadı, Trabzon’da iyi defans yapan çocuk sakatlandı çıktı sürekli arkaya kaçırmaya başladılar gs en az 2 tane daha atarTrabzon cevirecek gibi sermaye olsa affetmsm
Valla ben gol disinda gs i gormedim kanka. 40yasinda nwakaeme ronaldinho gibi oyniyorÇeviremez gs gol atmamak için atak yapmadı, Trabzon’da iyi defans yapan çocuk sakatlandı çıktı sürekli arkaya kaçırmaya başladılar gs en az 2 tane daha atar
Ben 2 tane daha atacağını düşünüyom gsninValla ben gol disinda gs i gormedim kanka. 40yasinda nwakaeme ronaldinho gibi oyniyor
Bakalim kanka bahsimiz yok kafa rahatBen 2 tane daha atacağını düşünüyom gsnin
He ya muhasebe kuponu görünce heveslendik adam bozdu awBakalim kanka bahsimiz yok kafa rahat
Valla bozmasa elindekinden de olacak gibi baksana gol yok. Alt biten maclari yok muhsebeye denk geldiHe ya muhasebe kuponu görünce heveslendik adam bozdu aw
İyi yaptı iyiValla bozmasa elindekinden de olacak gibi baksana gol yok. Alt biten maclari yok muhsebeye denk geldi
Biri atacaktı ama bozmak zorunda olduğun için canın sağolsun dostum, geçmiş olsun aynı zamanda 🙏90+5 de attı ev şaka gibi
Sağlık olsun herkes nasibinş yer90+5 de attı ev şaka gibi