- 7,665
- 4,511
- 113
Aynen bakalım finişe kim erken varacakO zaman hepimiz 4\3 oluyoz![]()
Aynen bakalım finişe kim erken varacakO zaman hepimiz 4\3 oluyoz![]()
Aynen bakalım finişe kim erken varacak
Bende gs alır dedim ondan patlarızBende Şuan 3/3 Tek Sürpriz Gs Maçı 0 Dedim kadrolara Bakınca 2 gibi Olacak Sanki
Muslerada SakatlanmışBende gs alır dedim ondan patlarız
daha maça 5 gün var kadrolara nerden baktınızBende Şuan 3/3 Tek Sürpriz Gs Maçı 0 Dedim kadrolara Bakınca 2 gibi Olacak Sanki
Babel Muslera Ülke Kadrolarından Çıkarılmışdaha maça 5 gün var kadrolara nerden baktınız![]()
Vedat'ta çıkarıldı ama hafta sonu oynayacak büyük olasılıkla. o yüzden belli olmazBabel Muslera Ülke Kadrolarından Çıkarılmış
Babel sakat aq yaBabel Muslera Ülke Kadrolarından Çıkarılmış
Vedat çıkalı 3 Gün Oldu Bide Pazar Oynayacak Bunlar Cuma Oynayacak Babel Kesin Yok Muslera %50 Her yerde YazıyorVedat'ta çıkarıldı ama hafta sonu oynayacak büyük olasılıkla. o yüzden belli olmaz
hiç belli olmaz fener gider barçayı yener herkes duman oluryarismayi bilerek kolay sormuslar ödülde düşük bu sefer 10/10 yapan en az 20-30 kişi çıkar
30 kişi çıksa bike iyi para biladerhiç belli olmaz fener gider barçayı yener herkes duman olur![]()
sürpriz degilki %50 %50 kazanma ihtimallerihiç belli olmaz fener gider barçayı yener herkes duman olur![]()
Fener siktin sene yenemez barçayı acayip koordinasyon bozukluğu var takımda o maç benim bankom yasürpriz degilki %50 %50 kazanma ihtimalleri