İlk ayak düşme grubu,,ev eşek değilse atar 1-2 taneHaydi be swelanlwrıaşlknsyerırejj
İlk ayak düşme grubu,,ev eşek değilse atar 1-2 taneHaydi be swelanlwrıaşlknsyerırejj
Daha var dostum olur buİlk ayak düşme grubu,,ev eşek değilse atar 1-2 tane
Evet ,çok olur daha,,,burdan öyle görünüyor,,Hollanda orası 10dk da 3 gol atıyor bunlar isterlerseDaha var dostum olur bu
Haydi İnşallahEvet ,çok olur daha,,,burdan öyle görünüyor,,Hollanda orası 10dk da 3 gol atıyor bunlar isterlerse
Evet rahatkeEvet ,çok olur daha,,,burdan öyle görünüyor,,Hollanda orası 10dk da 3 gol atıyor bunlar isterlerse
Kolay gelsimdostcuğaram var ama açım amk nasiplenirsek yemek yiycem iş çıkışı kesene bereket kral😀
Hollanda liginedir durum çalışıyorum maçlara bakamadım
Hatay usulü döner yecuğaram var ama açım amk nasiplenirsek yemek yiycem iş çıkışı kesene bereket kral😀
Bu maç 3,5 bile olckaHollanda ligi
Telstar-willew maço devrede şuan
0-1 durumu
Ev sahibinin 1tk golü lazım okadar,,
Bol şanslar dilerim 🙏Gelirse şans dileyen 3 arkadaşa sigara parası göndeririz forum yetkililerinin izni olursa![]()
öyle yapcam reisHatay usulü döner ye
sağol dostumKolay gelsimdost
Belkide,,futbolda kesin diye birşey yok,lakin Hollanda gibi gollü bir lig olması ayrıca düşme grubu maçı olması vede ev sahibinin 0-1 yenik durumda olması ilk ayaktaBu maç 3,5 bile olcka
Bende öyle düşünüyorumBelkide,,futbolda kesin diye birşey yok,lakin Hollanda gibi gollü bir lig olması ayrıca düşme grubu maçı olması vede ev sahibinin 0-1 yenik durumda olması ilk ayakta
Tabiki daha bi sıcak baktırıyor maça gole ve gollere