Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muayenesiz Yakalandım

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,263
751
113
Merhaba arkadaşlar muayene bitmiş bugün çevirmede öğrendim polis dedi ceza e devlete islendi dedi 1 hafta süren var yapmazsan cezalı muayene birde çevirmeye yakalanırsan 2 inci kez araç çekiciye yüklenir dedi FAKAT

E devletde ceza görünmüyor buradaki ceza farklı yerde mi görünüyor anlamadım birde 1 hafta süre verdi o sürede yakalanırsam sorun olur mu yoksa bitince mı 1 hafta süre yakanirsam cekicihe yüklenir
1 hafta boyunca tekrar yakalanırsan ceza yazmazlar hafta dolduktan sonra yakalanırsan ceza+trafikten men yazıp direkt çekici çağırıyorlar çekiciye yüklenmiş şekilde fotosunu çekip gönderiyorlar git 50 metre ileride çekiciden indir yoluna devam et fakat çekicinin parasını cepten veriyorsun

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
678
260
63
muayenisiz araç kullanımından cezayı yemişsin işte hocam 1 hafta içinde yaptırmazsan muayene ücretini cezalı ödeyecen kanun açık randevunu al muayene için yaptır direk

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,427
909
113
kardeş bizim cezalarımıx müebbete yakın bunun için konu açmaya deger mi .3-5 bin öde geç

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,162
11,826
113
Merhaba arkadaşlar muayene bitmiş bugün çevirmede öğrendim polis dedi ceza e devlete islendi dedi 1 hafta süren var yapmazsan cezalı muayene birde çevirmeye yakalanırsan 2 inci kez araç çekiciye yüklenir dedi FAKAT

E devletde ceza görünmüyor buradaki ceza farklı yerde mi görünüyor anlamadım birde 1 hafta süre verdi o sürede yakalanırsam sorun olur mu yoksa bitince mı 1 hafta süre yakanirsam cekicihe yüklenir
Dostum sabah Devlet Hastanesi'ne git muayene ol çok zor değil polis dediyse dikkatte al sonra yakalanirsan zorla muayene ederler seni serum falan takarlarsa çok pahalıya patlar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,611
2,794
113
Sana kagıt vermedi mi 1 hafta o kagıtla yakalansada ceza yemezsin 1 hafta süren var işte o 1 hafta içinde 100 tane polis durdursun o kagıtı ver birşey olmaz

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,833
766
113
E devlette gözükmüyor eve kağıt geldi

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,366
3,109
113