Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet mstfoztrk55 | Bu Aralar Şansım Açıldı

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,182
4,357
113
Ben aldığım parayı ne yapıyorum forumdakiler iyi bilir ama senin kuyruk acın nedir ikidir bana laf atıyon söyle bakayım
Aynen forumdakilere dağıtım yapıyorsun 500 lira rol parasi alıp 3 adım gidip 1 kişi 200 tl veririm diyorsun bi akıllı sensin bırak bu işleri tebriginii et geç içinden gelirse dağıtım yapar bi tek sen yoksun burada

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,487
1,741
113
Bunları buraya atarsan çekemeyen 2kişinin gözü değer 2 hafta içinde aldığını verirsin sonra kıvranırsın. Sayısız tecrübelere dayanarak konuşuyorum bence resimleri sil dost 2 hafta sonra bu yazdığım aklına gelir sonra üzülürsün 😂
Atmayınca da gidiyor

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,653
11,586
113
Aynen forumdakilere dağıtım yapıyorsun 500 lira rol parasi alıp 3 adım gidip 1 kişi 200 tl veririm diyorsun bi akıllı sensin bırak bu işleri tebriginii et geç içinden gelirse dağıtım yapar bi tek sen yoksun burada
Öyle bir şey yaptığımi kanıtla forum hesabımı banlatacağim ama kanıtlayamazsan sen banlatacaksın kabul mü

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,653
11,586
113
Bu arada Keşke bir gün senide görsek de 200 atarken görsek lazım değil

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Kavga etmeyin

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,987
4,070
113
Bu konudan sonra şansın kapanacak ne zaman birşey kazançla ilgili paylaşım yapsam dibi görüyorum

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,653
11,586
113
Attığım arkadaşlara etiket atarsam onlara ayıp etmiş olurum da tek görsel de seni gösterebilirim 3 farklı konu ve hep aynı istek Ekli dosyayı görüntüle 778821
At kafası ben zaten her kazancin altına kayıtlı otomatik mesajı atıyorum ben sana atmıyorum diye bir iddami sundum ben alıp roll açıyorum böyle çok örnek var sen beni bu kadar takip edecek kadar nasıl bir dayama yedin benden öt hadi veya dediğimi yap raoll açıpta kime 200 verip verisini cebime atmışım onu söyle ortaya bir yalan attın lafı değişme hemen

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,182
4,357
113
At kafası ben zaten her kazancin altına kayıtlı otomatik mesajı atıyorum ben sana atmıyorum diye bir iddami sundum ben alıp roll açıyorum böyle çok örnek var sen beni bu kadar takip edecek kadar nasıl bir dayama yedin benden öt hadi veya dediğimi yap raoll açıpta kime 200 verip verisini cebime atmışım onu söyle ortaya bir yalan attın lafı değişme hemen
Kelimelerini düzgün seç şampiyon sakin ol seni takip etmiyorum anasayfana girince otomatik çıkıyor zaten ben saygısızlık yapmıyorum sende yapma