- 142
- 79
- 28
Allah sabır versin dost inşallah yakın zaman da geçer diş ağrısı çok berbatAmin amin vallahi billahi çok kötü bazen kulağıma vuruyor ağrısı yüzümü uyuşturuyor namussuz
Allah sabır versin dost inşallah yakın zaman da geçer diş ağrısı çok berbatAmin amin vallahi billahi çok kötü bazen kulağıma vuruyor ağrısı yüzümü uyuşturuyor namussuz
Biri daha vardı ismini unuttum uzun bir ismi var 😂Kimler kanka onlar
Pusulada arkadaşa gönder yapmıyor dost. Pusulada sıkıntı varDoğru diyorsun o ödeme gelmez şuan yani site içinden göndermek mantıklıydı k.qdi atılmasını istediği siteyi yazardı en basitiydi
Aynen y 50 yi 100 u aldık halbuki asıl mesele 200 u almaktı ya para yetmediBen bir dün aldım bugün alamıyorum /: burdan çıkarsa bahtimiza yükseltip almaya calisicam
Ben bir dün aldım bugün alamıyorum /: burdan çıkarsa bahtimiza yükseltip almaya calisicam
Surdan 200 alıp 1000 yapsam. 2 arkadaşa da 200 ben atıcam burayı takipleyip kazanamayanlardanBen bir dün aldım bugün alamıyorum /: burdan çıkarsa bahtimiza yükseltip almaya calisicam
Allah razı olsun dostum sağolasın 🙏Allah sabır versin dost inşallah yakın zaman da geçer diş ağrısı çok berbat
Gönlü güzel adam 👍Surdan 200 alıp 1000 yapsam. 2 arkadaşa da 200 ben atıcam burayı takipleyip kazanamayanlardan
Bol kazançlar kral . Aman dikkat et daha yeni aldın. Yarın hemen geri vereyim demeArkadaşlar konunun başından, kupon tutana kadar olan periyotta destek olan, yorum yazan bütün dostlarıma ulaşacağım içiniz rahat olsun
Yaptı hareketini 😊Arkadaşlar konunun başından, kupon tutana kadar olan periyotta destek olan, yorum yazan bütün dostlarıma ulaşacağım içiniz rahat olsun
Önce bı sağ salim sana ulassinda para dostArkadaşlar konunun başından, kupon tutana kadar olan periyotta destek olan, yorum yazan bütün dostlarıma ulaşacağım içiniz rahat olsun
İçimiz rahat dost senin zaten hakedenleri takip edenleri seçeceğine eminiz ❤Arkadaşlar konunun başından, kupon tutana kadar olan periyotta destek olan, yorum yazan bütün dostlarıma ulaşacağım içiniz rahat olsun
Kanka okadar adama kasan yetmez bunu demiyeydin iyiydiArkadaşlar konunun başından, kupon tutana kadar olan periyotta destek olan, yorum yazan bütün dostlarıma ulaşacağım içiniz rahat olsun
Niye eziyosun bizi sabri abiBol kazançlar kral . Aman dikkat et daha yeni aldın. Yarın hemen geri vereyim deme
Doğru ahhahahahaKanka okadar adama kasan yetmez bunu demiyeydin iyiydi![]()
Paylaştıkça çoğalır dostKanka okadar adama kasan yetmez bunu demiyeydin iyiydi![]()
Bol şansın olsun dediği gibi tekrar verme deNiye eziyosun bizi sabri abi
Ulan 10 dolarla oynuyosun 20 tane tost yiyosun 😂😂
Kumarbaz adama böyle muamele yapılır mı abiNiye eziyosun bizi sabri abi
Ulan 10 dolarla oynuyosun 20 tane tost yiyosun 😂😂