- 5,185
- 4,359
- 113
Listeci olunca sonuç bu ne gereksizsin kardeşim
Sen seç krallEvet arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Söz verdiğim gibi dağıtım yapacağım. Biraz kalabalıkdı konumuz bu gece ne kadar çok arkadaşa ulaşırsak okadar iyidir. 10 kişiye 200 olacak şekilde dağıtım yapmaya karar verdim. Çekiliş şeklinde mi yapalım yoksa ben mi seçeyim
kesene bereket şimdidenBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Eee DM si mapali olanlarBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
En güzeli iyi geceler konu kilitBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Kesene bereket emeğine sağlık istersen dağıtımı yaparım senin adınaBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Kafana göre reisArkadaşlar son kurşunu atmıştım kenarda para yok çekim sonuçlansın 10 kişiye ulaşacağım
Kesene bereket iyi gecelerBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Ben seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Hayrını gör kralArkadaşlar son kurşunu atmıştım kenarda para yok çekim sonuçlansın 10 kişiye ulaşacağım
dm kapat cok yazan olur hikaye anlatan sana boşuna yorulma onlarla mustafaBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Nasipten öte yol yoktur çok iyi gelecek yazmıştın oldu şükür bol bol şansın olsun daim olsun inşallahArkadaşlar son kurşunu atmıştım kenarda para yok çekim sonuçlansın 10 kişiye ulaşacağım
Kesinlikle. Dmyi kapa 10 arkadaşa sen Ulaş. Adam doğru diyordm kapat cok yazan olur hikaye anlatan sana boşuna yorulma onlarla mustafa![]()
+1dm kapat cok yazan olur hikaye anlatan sana boşuna yorulma onlarla mustafa![]()
Kesene bereket olsun kardeşimBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Beklemedeyiz dost 😂Ben seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese