- 518
- 256
- 63
Yine herkes olmaz zaten son 5 dakikada beğeni oldu 50 kişi jormalde kimse yoktuNe fark eder dost 20 kişi 100 yapar herkes nasiplenir![]()
Yine herkes olmaz zaten son 5 dakikada beğeni oldu 50 kişi jormalde kimse yoktuNe fark eder dost 20 kişi 100 yapar herkes nasiplenir![]()
Tebrikler dost için temizEvet dedim ama konunun bu kadar kalabalık olacağını düşünmemiştim. Çok arkadaş destek verdi sağolsunlar haklarını yiyemem o yüzden 10 kişi 200 tl iyidir diye düşünüyorum katılanlar +1
Mühür kimdeyse Süleyman odur ne dersen o kimse itiraz etmez hallet reis herkes yatacak ncnndmdEvet dedim ama konunun bu kadar kalabalık olacağını düşünmemiştim. Çok arkadaş destek verdi sağolsunlar haklarını yiyemem o yüzden 10 kişi 200 tl iyidir diye düşünüyorum katılanlar +1
Harbiden içi temizmis adaminTebrikler dost için temiz
Nasip be dost artık kime nasipse alır parasınıYine herkes olmaz zaten son 5 dakikada beğeni oldu 50 kişi jormalde kimse yoktu
İyidir çorba içilir aga gönlüne göre verdi daim olsunEvet dedim ama konunun bu kadar kalabalık olacağını düşünmemiştim. Çok arkadaş destek verdi sağolsunlar haklarını yiyemem o yüzden 10 kişi 200 tl iyidir diye düşünüyorum katılanlar +1
Sen seç kralEvet arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Söz verdiğim gibi dağıtım yapacağım. Biraz kalabalıkdı konumuz bu gece ne kadar çok arkadaşa ulaşırsak okadar iyidir. 10 kişiye 200 olacak şekilde dağıtım yapmaya karar verdim. Çekiliş şeklinde mi yapalım yoksa ben mi seçeyim
Kanka gerisi sende seç 10 kişi bak istersen en kafadan kimseye hak geçmesin en temizi buEvet dedim ama konunun bu kadar kalabalık olacağını düşünmemiştim. Çok arkadaş destek verdi sağolsunlar haklarını yiyemem o yüzden 10 kişi 200 tl iyidir diye düşünüyorum katılanlar +1
Allah gönlüne göre versinEvet arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Söz verdiğim gibi dağıtım yapacağım. Biraz kalabalıkdı konumuz bu gece ne kadar çok arkadaşa ulaşırsak okadar iyidir. 10 kişiye 200 olacak şekilde dağıtım yapmaya karar verdim. Çekiliş şeklinde mi yapalım yoksa ben mi seçeyim
Helal olsun hocam iyi geceler tebriklerBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Eyvallah kral güle güle harca sendeBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Beklemedeyiz 😅Ben seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Adamsın kazancın daim olsunBen seçtiklerime dm yoluyla ulaşıyorum ozaman ulaşmadıklarım hakkınızı helal edin desteklerinizden dolayı tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler iyi forumlar herkese
Roll un sahibinin bileceği iş nasıl dağıtmak isterse diycek bisey yokNasip be dost artık kime nasipse alır parasını
Kesnee bereket emeğine sağlık dostEvet dedim ama konunun bu kadar kalabalık olacağını düşünmemiştim. Çok arkadaş destek verdi sağolsunlar haklarını yiyemem o yüzden 10 kişi 200 tl iyidir diye düşünüyorum katılanlar +1
Eyvallah kardeşim