- 1,224
- 1,498
- 113
Dm'ye cevap verdim dostum şansını kaçırma 🤠Kupon gelmedi ama
Dm'ye cevap verdim dostum şansını kaçırma 🤠Kupon gelmedi ama
Zahmetin ve pozitif söylemin için çok teşekkür ederim. 🤠Pozitif tabi dostum burada pek var olmayan bir konuşma ve davranış şeklin var dikkatimi çekti yazamadan geçemedim
abi bi konuda konuşmuştuk sohbetin sarmıştı baya umarım wonlar ayrılırsın hadi gönlünce olsunBol şans arkadaşlar.
Maçlarımı beklerken heyecan olsun.
Gelirse bir dostuma 3 bira ısmarlamak isterim.
Msalah abinin pozitif vibePozitif alıyorum agam 👏👏 Teşekkür ederim🌹
Teşekkür ederim değerli dostum.Şans bakalım hepimize bol şans dilerim 🌹abi bi konuda konuşmuştuk sohbetin sarmıştı baya umarım wonlar ayrılırsın hadi gönlünce olsun
umarım kazançlı ayrılacaksın abim verdim enerjiyiTeşekkür ederim değerli dostum.Şans bakalım hepimize bol şans dilerim 🌹
Teşekkür ederim değerli dostum.Seni unutmadım inan akşama kombinem yok tek tek giricem.bol şans güzel insan
Darlanma değerli kardeşim sağlık olsun.Buluruz yolumuzu 🤠irtifa kaybı yaşıyoruz galiba kusura bakma abi :/ @Msalah
Bol şans dostum birayı geçtik suya ekmek banıyoruz maçlara bakmadim bu arada inşallah gelirBol şans arkadaşlar.
Maçlarımı beklerken heyecan olsun.
Gelirse bir dostuma 3 bira ısmarlamak isterim.
ne güzel adamsın abi pozitif adamlar kalmadı bu şekil iyi akşamlar diliyorumDarlanma değerli kardeşim sağlık olsun.Buluruz yolumuzu 🤠
Hepimiz aynıyız,neşeni kaybetme boşver.Bol şans dostum birayı geçtik suya ekmek banıyoruz maçlara bakmadim bu arada inşallah gelir
At kenarane güzel adamsın abi pozitif adamlar kalmadı bu şekil iyi akşamlar diliyorum
Haklısın dostum benim kendi hatalarımdan oldu son 4 ay berbat geçti benim için valla düzeltmek için de çok şey yaptım da Allah nasip etmedi bi şekilde hep bi sorunlar çıktı yinede şükür halimize saglikliyiz ailemiz sağlıklı napalim diğerleri çözülür bisekildeHepimiz aynıyız,neşeni kaybetme boşver.
Herşey gönlünce olsun değerli dostum.Düşünerek düzelmedi hiç ama adım atmadan da düzelmez.25 handicap da geri düşsen,devam.Bu senin Last Danc'inHaklısın dostum benim kendi hatalarımdan oldu son 4 ay berbat geçti benim için valla düzeltmek için de çok şey yaptım da Allah nasip etmedi bi şekilde hep bi sorunlar çıktı yinede şükür halimize saglikliyiz ailemiz sağlıklı napalim diğerleri çözülür bisekilde
takip takip takiip abimAt kenara