- 31,423
- 29,093
- 113
Adamsın vesselamNext step geliyor fistiklar.Onları ham ham yapacagiz,hep beraber yiyeceğiz.
Adamsın vesselamNext step geliyor fistiklar.Onları ham ham yapacagiz,hep beraber yiyeceğiz.
Kupon geldi dost konu başına ekleniyor yeni kuponlarDostlar hangi maçı takip ediyoruz diyorum ben görseli göremiyorum diyorum kimse bir şey demiyor hayırdır yaa önünüzden bir şey mi çalıyoruz,neyse sorun yok boş verin içimde kalmasın dedim
dost yazdığını görmedim genelde kuponları ana sayfadaki ilk mesaja atıyo msalah dostDostlar hangi maçı takip ediyoruz diyorum ben görseli göremiyorum diyorum kimse bir şey demiyor hayırdır yaa önünüzden bir şey mi çalıyoruz,neyse sorun yok boş verin içimde kalmasın dedim
Gönder gelsin ritim kaçıyorNext step geliyor fistiklar.Onları ham ham yapacagiz,hep beraber yiyeceğiz.
İyi şanslar kardeşim sanaAbi son maç manchester62’ydi geldim gol attım kupon geldi 😅🥹
Kramp girdi ayağa yeni adım takipteyizGönder gelsin ritim kaçıyor
Sorun Yok dost boş verdost yazdığını görmedim genelde kuponları ana sayfadaki ilk mesaja atıyo msalah dost
Beklemedeyiz aniBol şans herkese.
3 golümüz kaldı geliyor eli kulağındaBol şans herkese.
Varız bu işte3 golümüz kaldı geliyor eli kulağında
@Msalah köşe bayrağında bekle abi son 2 gol3 golümüz kaldı geliyor eli kulağında