Konuda ağlayan çoktu aslında eksik olduğunu bilseydim bende gelir ağlardım sjsjjsjsjAğlama totemi yapmadık ondan
Konuda ağlayan çoktu aslında eksik olduğunu bilseydim bende gelir ağlardım sjsjjsjsjAğlama totemi yapmadık ondan
Yükleme yapayım bir kere daha deneyelim olmazsa yapacak bişey yokKonuda ağlayan çoktu aslında eksik olduğunu bilseydim bende gelir ağlardım sjsjjsjsj
Sabahin 9 unda 200 lira icin 200 takla attik dost napalim yine olmadiAğlama totemi yapmadık ondan
Eleman akbil parası istedi sonra 8 sayı oldu erken gelseydi iyiydiKonuda ağlayan çoktu aslında eksik olduğunu bilseydim bende gelir ağlardım sjsjjsjsj
Elini çabuk tut kaçak çay sarıp içmeyelim @Valenciennes dimi dostYükleme yapayım bir kere daha deneyelim olmazsa yapacak bişey yok
Yoldaydım yoksa yapardım 🤣🤣🤣Ağlama totemi yapmadık ondan
Hadi beee nerde o eleman gidiş geliş karşılayalım sadece isyan etsin her kuponaEleman akbil parası istedi sonra 8 sayı oldu erken gelseydi iyiydi
Haha bende kabul etmiştim vermetiEleman akbil parası istedi sonra 8 sayı oldu erken gelseydi iyiydi
8de kendiliğimden uyandım kendımı burda buldum dostElini çabuk tut kaçak çay sarıp içmeyelim @Valenciennes dimi dost
Ne yüklüyorsun akbil mi muhahaYükleme yapayım bir kere daha deneyelim
Muhaha öpücük gibi oldu biraz 🤣Ne yüklüyorsun akbil mi muhaha
Onlarda tek göz sayılır zaten iki gözleri yarım açık8de kendiliğimden uyandım kendımı burda buldum dost
Tek gözle koreli dostlarımızın maçlarını takip ediyoruz
Hahahhaha çok iyi beeNe yüklüyorsun akbil mi muhaha
O yüzden 5 dk sayı atamadılar dostOnlarda tek göz sayılır zaten iki gözleri yarım açık
Yükleyip gelsin de ağlama duvarına çevirelim burayiHahahhaha çok iyi bee
medineye varamadık dostYükleyip gelsin de ağlama duvarına çevirelim burayi
Sen tek gözlü muhtarın oğlunun hikayesini bılıyon muO yüzden 5 dk sayı atamadılar dost
Adamlara bide sövdük sabah sabah
Valla canim çok sıkkın bu aralar Medine Bağdat farketmez şuan banamedineye varamadık dost
Hadi bol şansHiç maç yok buda giderse bu konuda lilere özel öğlen tekrar açarım zor maçlar var şuan