Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mrlbra | Red Japonya Basket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
9000
Kupon Oranı
3.41

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,338
3,126
113
Dostum gece sigara param yoktu bunuda botç harç kredi bulduk bir umut maçları da bir kaç kişi ile analiz ettik amacım gösteriş veya başka bişey değil az çok tanıyanşar var asla böyle birisi olmadım CL'de 5 aldıysak 3ünüdağıttık bu durum yoktu cuma günü işler karıştı özelden durumumu bilenler var şimdi ben 122k hedefim varken 500₺ birine vermek için çekim mi yapayım biraz öncede dedim zaten çekersem akşama kadar hedefe ulaşırsam veririm diye ama hesapta başka para yokken sörf ödül için nasıl çekim yapayım allah aşkına
Yaparsan da eğer ana parayı ver

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Dostum gece sigara param yoktu bunuda botç harç kredi bulduk bir umut maçları da bir kaç kişi ile analiz ettik amacım gösteriş veya başka bişey değil az çok tanıyanşar var asla böyle birisi olmadım CL'de 5 aldıysak 3ünüdağıttık bu durum yoktu cuma günü işler karıştı özelden durumumu bilenler var şimdi ben 122k hedefim varken 500₺ birine vermek için çekim mi yapayım biraz öncede dedim zaten çekersem akşama kadar hedefe ulaşırsam veririm diye ama hesapta başka para yokken sörf ödül için nasıl çekim yapayım allah aşkına
Peki adama sormazlar mı bugün pazar bülten alev senin Japon liginde ne işin var maçlar buğulu izlenmiyo

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,222
84,935
113
Ben sana ödül için çekim yap demedim kardeşim ben zaten sonda geldim genel mantığı biliyorsun arkadaşın varsa forumda ihtiyacında varsa konu açtın mı başına sıkıntı alırsın gereksiz yere ben onu söyledim sen devam ettirdin konuyu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ben sana ödül için çekim yap demedim kardeşim ben zaten sonda geldim genel mantığı biliyorsun arkadaşın varsa forumda ihtiyacında varsa konu açtın mı başına sıkıntı alırsın gereksiz yere ben onu söyledim sen devam ettirdin konuyu
Kusura bakma artık paylaşmam totem amaçlı paylaştım çekersemdd zaten görürdüm bir kaç kişiyi artık özelden oynarım iyi forumlar dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...