- 22,394
- 11,656
- 113
Günay yerine muslrra olsa 0 3 bitmişti iy akHer şey açik ve net
Günay yerine muslrra olsa 0 3 bitmişti iy akHer şey açik ve net
Dm kapalı nasıl yazayım açSana zahmet yazar mısın bi dostum
Aynen onlar mesela kadiköyde ki maçtada yoktu dost sağ sol orta 3 tane tıklaktık sizin formayı giyen hakem yoktan bi penaltı ile oyunda tutmaya çalıştı ama olmadı luahahaba çabuk ınutmuşsunÖyle deme. Kadro çok eksik Halil umut meler kadir sağlam zorbay küçük yok takımda
AçtımDm kapalı nasıl yazayım aç
Vallahi ağlamıyorum aksine ilk defa keyif alıyorum. Ülke puanıymış yok oymuş buymuş ak millet fıtık oldu taşımaktan yıllardır yerlerde sürünüyor gs yüzünden.Ağlama duvarı Kudüste beyler aloooo
Vallahi billahi demim aynı şeyi yazdım bende dedim bunlar Kadıköy'de bizi nasol yendi dedim puhahah joecim görünen köy kılavuz istemez acı ama gerçek bunlar.Aynen onlar mesela kadiköyde ki maçtada yoktu dost sağ sol orta 3 tane tıklaktık sizin formayı giyen hakem yoktan bi penaltı ile oyunda tutmaya çalıştı ama olmadı luahahaba çabuk ınutmuşsun
benim yazdıklarımı gördün mü lo ben ne dedim 1 tane atarsa helal diyorum o adamları yazmazsa kadroya olca o neyse sağlık olsunVallahi billahi demim aynı şeyi yazdım bende dedim bunlar Kadıköy'de bizi nasol yendi dedim puhahah joecim görünen köy kılavuz istemez acı ama gerçek bunlar.
Kanka maçtan sonra yazacam.benim yazdıklarımı gördün mü lo ben ne dedim 1 tane atarsa helal diyorum o adamları yazmazsa kadroya olca o neyse sağlık olsun
GS tur atlasin sana benden helalinden 500 TL cikNeyse maç başladı daha gs tur atlayacak hadiiiii
Kanka saranın şutu gördün mü yeni emegara 🤣🤣🤣🤣benim yazdıklarımı gördün mü lo ben ne dedim 1 tane atarsa helal diyorum o adamları yazmazsa kadroya olca o neyse sağlık olsun
Deli rolü yapıyorlar belliKanka saranın şutu gördün mü yeni emegara 🤣🤣🤣🤣
Sağol kardeşim olmayacak duaya şeytan da amin demez pyhahahahGS tur atlasin sana benden helalinden 500 TL cik
Cuesta kim aldıysa direk afaroz edin direkDeli rolü yapıyorlar belli
2 kolombiyalı fantezisi vrmış bizimkilerinCuesta kim aldıysa direk afaroz edin direk
Derbi ne olur ciddi ciddi2 kolombiyalı fantezisi vrmış bizimkilerin
Adı üstünde derbi bide kadroda 3 farklı isim olcak şimdi bizde yani %50 şer ihtimal var o anki ambiyansa bağlı ama ilk golü atan kim olursa götürürDerbi ne olur ciddi ciddi
Bana da öyle geliyor bakalım ya şakası bir yana elenirseniz kötü bizim içinAdı üstünde derbi bide kadroda 3 farklı isim olcak şimdi bizde yani %50 şer ihtimal var o anki ambiyansa bağlı ama ilk golü atan kim olursa götürür