Bunların ben oynıcağı topa sabah dedim gibi atamazlarsa yer günaya dua etsinler muslera olsa iy 0-3 düValla neler kaçti amk öyle
Bunların ben oynıcağı topa sabah dedim gibi atamazlarsa yer günaya dua etsinler muslera olsa iy 0-3 düValla neler kaçti amk öyle
Sağlık olsun heyecan yaşamış oluyoruzEyi oldu mandos cekiyon bizi görmüyon
Aynen iyi kurtardı bayaa hee 4-1 bitse bari amk icardisi sakat ayağıma yatıyır yaBunların ben oynıcağı topa sabah dedim gibi atamazlarsa yer günaya dua etsinler muslera olsa iy 0-3 dü
Eyvah uyanıyorlar 🤣🤣🤣Aynen iyi kurtardı bayaa hee 4-1 bitse bari amk icardisi sakat ayağıma yatıyır ya
Dostum dm yazar mısın biAynen iyi kurtardı bayaa hee 4-1 bitse bari amk icardisi sakat ayağıma yatıyır ya
4-1 bitse mi ula 1 tane atarsak helal olsun okan aptalı şu kadroda lemina olsa mertensi oynatmazdı eren olsa jelert eşeği olmazdı şuan belkide önde kapatmıştık iyAynen iyi kurtardı bayaa hee 4-1 bitse bari amk icardisi sakat ayağıma yatıyır ya
Zengin misinDostum dm yazar mısın bi
Fasfakirim 😉Zengin misin
Çok hızlılar teknik varAlkmar tas gibi takim olmus gelecegi parlak bu takimin fenerde gs da yenemez bunlari gercekci olalim ilkyari 3 4 olurdu
Sanki fifa oynuyor ak çocukları az gs bir tane pozisyona giremedi bu ne akAlkmar tas gibi takim olmus gelecegi parlak bu takimin fenerde gs da yenemez bunlari gercekci olalim ilkyari 3 4 olurdu
Bizde dm ücretliFasfakirim 😉
Barış alperi düğünümde oynatmam ve yeni aldığınız siyahi çocuk leş atıyor osimhenin eline bakıyo gs rezalet4-1 bitse mi ula 1 tane atarsak helal olsun okan aptalı şu kadroda lemina olsa mertensi oynatmazdı eren olsa jelert eşeği olmazdı şuan belkide önde kapatmıştık iy
Osimeni besleyecek tek adam yok barış acil çıkmalıBarış alperi düğünümde oynatmam ve yeni aldığınız siyahi çocuk leş atıyor osimhenin eline bakıyo gs rezalet
Sana zahmet yazar mısın bi dostumBizde dm ücretli
Öyle deme. Kadro çok eksik Halil umut meler kadir sağlam zorbay küçük yok takımdaBarış alperi düğünümde oynatmam ve yeni aldığınız siyahi çocuk leş atıyor osimhenin eline bakıyo gs rezalet
Her şey açik ve netOkan buruğu TÜRK HAKEMLERİNE EMANET EDİN... @butragueno PUHAHAHHAHA
Barış alper önde oynayan takımlara karşı iyi oynar bu takım önde oynamadığı için iyi değil ha ligdede önde oynayan takım yok he barışı oynatmıcan yerine kimi oynatcan adam yok işte sıkıntıyı herkes biliyor dostum ama yedeklere bakmsk ağlstıyorBarış alperi düğünümde oynatmam ve yeni aldığınız siyahi çocuk leş atıyor osimhenin eline bakıyo gs rezalet