Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Mrlbra / Galatasaray Aşkına

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.06

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Aynen öyle en azından farkı az tut değişik bir kafa açılan farkı kapatmaya çalıştıkça daha çok battı
Ya şöyle bi salaklık daha var kaan sarı kart görmüş okan mı hoca benmi anlamadım ulan kaanın o sahada kırmızıyı yiceni okan dışında herkes düşündü o mal düşünüp çıkaramadı başka zaman gider alr coluk cocugu al çıkar çıkarmadı prag maçındaki gibi yedi kırmısıyı sonra aynı özeti izledik okan öyle arda turan gibi futbol aklı yok onda ciddyim o gün hoca arda olsa belki berabere bile bitirebilirdi süpriz bile yapardı

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ya şöyle bi salaklık daha var kaan sarı kart görmüş okan mı hoca benmi anlamadım ulan kaanın o sahada kırmızıyı yiceni okan dışında herkes düşündü o mal düşünüp çıkaramadı başka zaman gider alr coluk cocugu al çıkar çıkarmadı prag maçındaki gibi yedi kırmısıyı sonra aynı özeti izledik okan öyle arda turan gibi futbol aklı yok onda ciddyim o gün hoca arda olsa belki berabere bile bitirebilirdi süpriz bile yapardı
Zaten kadronun kaymağını yiyor o

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113
hava şartları çok iyi olmayacak bu da gs nin işini zorlaştıracak , çok zor

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Zaten kadronun kaymağını yiyor o
Aynen öyle mesela yönetimde eşşek yunus iyi oynuyor ondan bundwn az maaş alıyor çoçuk haklı zam yapnadılar cocuk küstü oynamadı ben sakatlığına inanmıyoru şahsen onu küstürür bunu oynatmazlqr değişik bi sistem vat

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113
Ümidim Juventus bu sahada karlı havada diz çöktü ama şakası bi yana skor açusından zor anca iy 30dk da 2 tane atacakta
rakibi küçümsemeyin ne kadar hızlı ataklar nasıl organize geliyorlar gördünüz, onların atacağı 1 2 gol çok zorlaştırır işi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Essseelaaaaaaa