- 22,435
- 23,079
- 113
4-0 görüp ordan çevrilmeyiz inşallah4|0 tebrikler yazacaz aksama
4-0 görüp ordan çevrilmeyiz inşallah4|0 tebrikler yazacaz aksama
Yok yok 2 kez rüya gördüm bu hafta dakka 75 de kesildi ikisinde 2|0 dı o dakkada maç kalan 15 dakkada 2 daha atarız bence4-0 görüp ordan çevrilmeyiz inşallah
Ya şöyle bi salaklık daha var kaan sarı kart görmüş okan mı hoca benmi anlamadım ulan kaanın o sahada kırmızıyı yiceni okan dışında herkes düşündü o mal düşünüp çıkaramadı başka zaman gider alr coluk cocugu al çıkar çıkarmadı prag maçındaki gibi yedi kırmısıyı sonra aynı özeti izledik okan öyle arda turan gibi futbol aklı yok onda ciddyim o gün hoca arda olsa belki berabere bile bitirebilirdi süpriz bile yapardıAynen öyle en azından farkı az tut değişik bir kafa açılan farkı kapatmaya çalıştıkça daha çok battı
Zaten kadronun kaymağını yiyor oYa şöyle bi salaklık daha var kaan sarı kart görmüş okan mı hoca benmi anlamadım ulan kaanın o sahada kırmızıyı yiceni okan dışında herkes düşündü o mal düşünüp çıkaramadı başka zaman gider alr coluk cocugu al çıkar çıkarmadı prag maçındaki gibi yedi kırmısıyı sonra aynı özeti izledik okan öyle arda turan gibi futbol aklı yok onda ciddyim o gün hoca arda olsa belki berabere bile bitirebilirdi süpriz bile yapardı
Aynen öyle mesela yönetimde eşşek yunus iyi oynuyor ondan bundwn az maaş alıyor çoçuk haklı zam yapnadılar cocuk küstü oynamadı ben sakatlığına inanmıyoru şahsen onu küstürür bunu oynatmazlqr değişik bi sistem vatZaten kadronun kaymağını yiyor o
Ümidim Juventus bu sahada karlı havada diz çöktü ama şakası bi yana skor açusından zor anca iy 30dk da 2 tane atacaktahava şartları çok iyi olmayacak bu da gs nin işini zorlaştıracak , çok zor
Bol şanslarGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Zaten hızlı başlayacak mecburÜmidim Juventus bu sahada karlı havada diz çöktü ama şakası bi yana skor açusından zor anca iy 30dk da 2 tane atacakta
rakibi küçümsemeyin ne kadar hızlı ataklar nasıl organize geliyorlar gördünüz, onların atacağı 1 2 gol çok zorlaştırır işiÜmidim Juventus bu sahada karlı havada diz çöktü ama şakası bi yana skor açusından zor anca iy 30dk da 2 tane atacakta
Bana nedense bi young boys faciası daha yaşanabilir hisside gelmiyor değil atamazsa eğer yer kanka o takım çok dirençli ve gençZaten hızlı başlayacak mecbur
Bol şans kupon tuttu şimdidenGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Tam altına onu yazdım bende çok hızlı takım atamazsa yer o kesinrakibi küçümsemeyin ne kadar hızlı ataklar nasıl organize geliyorlar gördünüz, onların atacağı 1 2 gol çok zorlaştırır işi
Klasik Hollanda' takımı atmayı da yemeyi de sever bakalımBana nedense bi young boys faciası daha yaşanabilir hisside gelmiyor değil atamazsa eğer yer kanka o takım çok dirençli ve genç
Aynen bakalım hayırlısı gönüller 5-1 diyorKlasik Hollanda' takımı atmayı da yemeyi de sever bakalım
Münakaşa istemiyoruz forumun huzurunu bozmak yasak..Ondan degıl sabahki çamaşır makınesı laf edıyordu o geldı aklıma 😀
Bol şans kardeşGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU
Bol şans reisGALATASARAY'IMIZ TURU GEÇERSE GÖRÜRÜZ BİR KAÇ DOSTU