- 12,531
- 12,742
- 113
Hep forumun istikbali için bunlar😂Şeytan kankam var benim bi çıtlatmaya maçı alur evden depe yZar
Hep forumun istikbali için bunlar😂Şeytan kankam var benim bi çıtlatmaya maçı alur evden depe yZar
Parti satıyor ya başka açıklaması yok 13 fark nedir mübarek13 adamlar çeyrekte öne gecti
İsme aldanmışsın
Yetmiyor ki akBu partizanın son per 8-10 fsrk yapcanı tüm basket camiası iyi bilir
Bu mactan uzak durmak gerek en iyisi46 denemeye 37 deneme
17-10 asist deverede böyleydi 3.per sona geldi yine aynı farklar var cok sıkıntı
Reis şaka yapıon galiba her konuşmada bana bir dokunma ilginç valla ne içiyosan azalt bu ara 😉@Hayroo nıck nıye degıstı kanka senın 3. Kez?
Yok kanka olmuyor çeyreğin sonunu getiremedilerParti satıyor ya başka açıklaması yok 13 fark nedir mübarek
9 kırmızıReis şaka yapıon galiba her konuşmada bana bir dokunma ilginç valla ne içiyosan azalt bu ara 😉
Lâ bırak bu ayakları ptr Carmelo sensın korkma lâ para ıstemıcez bolsansReis şaka yapıon galiba her konuşmada bana bir dokunma ilginç valla ne içiyosan azalt bu ara 😉
SON 3 dkya 3 4 farkla girerse içeride diye yorumladım bakalım dost..Yok kanka olmuyor çeyreğin sonunu getiremediler
Halledicez suvatın sessiz geçmiş olsunYetmiyor ki ak
Vay sessiz kardom vayBugun ki s2cimiz
MantıklıBugun ki s2cimiz