- 80,244
- 53,079
- 113
Iste bir per 30 üstü lazim tabi 3lukler girerse olurKanka ilk yari istatistik ler leş partizanin bu çeyrek attığını sokması lazım yüzde 16 3 luk yüzdesi nedir ak47
Iste bir per 30 üstü lazim tabi 3lukler girerse olurKanka ilk yari istatistik ler leş partizanin bu çeyrek attığını sokması lazım yüzde 16 3 luk yüzdesi nedir ak47
41-33Iste bir per 30 üstü lazim tabi 3lukler girerse olur
Ah suvatım şu kupon ya senin ya benim olacaktı 2 ağlama bi zırlama bi kendini asma bu kuponu getirirdikIste bir per 30 üstü lazim tabi 3lukler girerse olur
Yapardik tam öyle kupon ha puahhaAh suvatım şu kupon ya senin ya benim olacaktı 2 ağlama bi zırlama bi kendini asma bu kuponu getirirdik
@Mrlbra ya söyleyelim size hibe etsin kanka kuponuAh suvatım şu kupon ya senin ya benim olacaktı 2 ağlama bi zırlama bi kendini asma bu kuponu getirirdik
O değil malbro ağlıyor la cidden bu bizdende ağlakYapardik tam öyle kupon ha puahha
Bizim kral alexede sponsor 0l adamin Maması az kaldı isyanlarda kafası bozukAğacım bol şans
Sponsor mayko78 in haberi varmı😂😂😂😂😂 bol şans dayı
O gerçekten bi the special ağlak@Mrlbra ya söyleyelim size hibe etsin kanka kuponu
Atti devami gelmeliBide 3 luk atsalar eriyip gidecek fark
Çok mantıklı deneme bence param olsa devre arası 3.20 orandan alırdımSalihişko gene garip denemeler peşindesin