Tamam sen haklısıntamam da dillendirerek biz hak ettik diyorsun ben de diyorum ki tamam zaten sen hak ettin ne uzatıyorsun yokuş yapip
Tamam sen haklısıntamam da dillendirerek biz hak ettik diyorsun ben de diyorum ki tamam zaten sen hak ettin ne uzatıyorsun yokuş yapip
Tamam dost dostumuz yokuş yaptı ise sende iniş yap sal gitsin boşvertamam da dillendirerek biz hak ettik diyorsun ben de diyorum ki tamam zaten sen hak ettin ne uzatıyorsun yokuş yapip
Bedavadan ban yiyicem gerek yok rıdomTamam dost dostumuz yokuş yaptı ise sende iniş yap şal gitsin boşver
Aynen dost boşver polemiğe girme sen benimle ilgilen yeterBedavadan ban yiyicem gerek yok rıdom
Seninle her zaman ilgilenirim hatta seni ilgi manyağı ederimAynen dost boşver polemiğe girme sen benimle ilgilen yeter
Şımarırim o zaman dost 😁😁Seninle her zaman ilgilenirim hatta seni ilgi manyağı ederim![]()
Ödül gelmedi knk@Hakan170 hadi dost aç rolünü bugün XXL kupon yapmam lazım 😁😁
Takılıyorum dost biz seni tanıyorumÖdül gelmedi knk
Biliyorum 😄😄Takılıyorum dost biz seni tanıyorum
O nasıl bir TürkçeTakılıyorum dost biz seni tanıyorum
Nasıl anlamadım dost sen bizim Türkçeyi beğenmiyor musunO nasıl bir Türkçe
Jsjsjsjwn beğendim hayran kaldım ne güzel yazıyorsun anlamında dedimNasıl anlamadım dost sen bizim Türkçeyi beğenmiyor musun
Teşekkürler dost biz hep böyleyimJsjsjsjwn beğendim hayran kaldım ne güzel yazıyorsun anlamında dedim
KankalarıKazananlara tebrikler hep tanıdıklara çıkıyor![]()