Takip edene çıkıyor kankaKazananlara tebrikler hep tanıdıklara çıkıyor![]()
Eyvallah@Mrlbra
Tebrikler kanka
Bütün sayfaları kontrol ettim sırf hata bende mi diye tek bir mesajın yok maç hakkında maç bitince tanıdıklara çıkıyor demişsin ayıpKazananlara tebrikler hep tanıdıklara çıkıyor![]()
Yaaa sırf mesaj yazmak için yazıyorlar benle Hakan'dan başka yazan yok son 2 dk birileri gelip 2 3 mesaj yazdıBütün sayfaları kontrol ettim sırf hata bende mi diye tek bir mesajın yok maç hakkında maç bitince tanıdıklara çıkıyor demişsin ayıp
Takip eden yoktu ki başka zatenYaaa sırf mesaj yazmak için yazıyorlar benle Hakan'dan başka yazan yok son 2 dk birileri gelip 2 3 mesaj yazdı
Yoktu zaten neyse gerek yok sen bana iban salla atam atınca atarımTakip eden yoktu ki başka zaten
kral sakin ol denk gelseyim başında yazardım eyvallah bak kazancin daim olsun demişim geçmişim yok son dk geldiler yazdılar falan gerek yokYaaa sırf mesaj yazmak için yazıyorlar benle Hakan'dan başka yazan yok son 2 dk birileri gelip 2 3 mesaj yazdı
TmYoktu zaten neyse gerek yok sen bana iban salla atam atınca atarım
Sen neden üzerine alındın senin adın geçti mikral sakin ol denk gelseyim başında yazardım eyvallah bak kazancin daim olsun demişim geçmişim yok son dk geldiler yazdılar falan gerek yok
yazanlardan biri benimSen neden üzerine alındın senin adın geçti mi
Kırıldım dost 😞😞Yaaa sırf mesaj yazmak için yazıyorlar benle Hakan'dan başka yazan yok son 2 dk birileri gelip 2 3 mesaj yazdı
Ben farklı birşey mi yazmışım sonradan gelen 2 3 mesaj yazdı demişim senin yazdığınla aynı şeyyazanlardan biri benimad vermene gerek yok ben keyfime göre yazdım
Al işte yapma rıdo yapmaaaKırıldım dost 😞😞
Dost yok ben kazandım zaten 😁😁Al işte yapma rıdo yapmaaa![]()
tamam da dillendirerek biz hak ettik diyorsun ben de diyorum ki tamam zaten sen hak ettin ne uzatıyorsun yokuş yapipBen farklı birşey mi yazmışım sonradan gelen 2 3 mesaj yazdı demişim senin yazdığınla aynı şey
Bol şans dilemek bile erdemliktir ne yapalım kardeşim boş zamanımız çok değil hafta sonu sadece iznimiz var arada bi bakıyoruz işteBütün sayfaları kontrol ettim sırf hata bende mi diye tek bir mesajın yok maç hakkında maç bitince tanıdıklara çıkıyor demişsin ayıp