@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Kardeşim sana da atacağımCikmadi sansima
Kesene bereket dostum emeğine sağlık@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Eline yüreğine sağlık teşekkür ederiz kesene bereket.@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Bi tek ben yokum 9 kisiden 8 odul aldi ahahah@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Aga sana da ben atacağım seni de aldım yaniBi tek ben yokum 9 kisiden 8 odul aldi ahahah
Oooo çekilişte çıkmasak da bayram şekeri diyorsun, eyvallah başkan, çok sağol...@reAper192 ve @warcold bunları da ben cekeyim 8 kişi oluyor bu arkadaşlar hak etti kişi başı 25er atayım toplam 200
Teşekkürler başkanımKardeşim sana da atacağım
Ben sana yazdım kardesimSana mı yazalım dostum paparaları![]()
Sana vermesine cok sevindim cıkmadın diye üzümüştüm vallaAdam en sonunda "tamam mk hepinize dağıtıyorum, gelin" noktasına geldi, helal olsun bize...![]()