- 4,623
- 1,259
- 113
NasılAldık bakalım
NasılAldık bakalım
Kaç dakikada senin kimliği onayladılar dostEklendi. Kimlşk onaylayın sonra talep butonu gelşyor
10Kaç dakikada senin kimliği onayladılar dost
15 dolar yapınca 1 kerelik sadece 5 dolar yatırıyorsun. Bende şuan 5 dolar arıyorumYatırım sonrası diyor da detaylı bilgi verebilecek varmı
Knk bonus talepte çıkmıyor doğrulama yaptım 2. Seviye anlamadım kafa gitti şuan15 dolar yapınca 1 kerelik sadece 5 dolar yatırıyorsun. Bende şuan 5 dolar arıyorum15 dolar yaptım. 5 gğn
Boyunca alabilirsin , 1 kere yatırsan yeter
Vip yerine yönlendirdi ordan 3 dolar yüklendi şimdi bu 3 doları napcaz bu deneme mı ? Bu 5 gün olayı nerde15 dolar yapınca 1 kerelik sadece 5 dolar yatırıyorsun. Bende şuan 5 dolar arıyorum15 dolar yaptım. 5 gğn
Bende bı sitede 300 çekeceğim var 100 lira yok olsa halletcem olayı çözdüm ben hergun 3 doları 15 dolar yapıp çekebiliyoruz ilk 5 dolar yatırım şartı15 dolar yapınca 1 kerelik sadece 5 dolar yatırıyorsun. Bende şuan 5 dolar arıyorum15 dolar yaptım. 5 gğn
Aynen öyle 5 gün boyunca 3 dolar al 15 yaparsan çek. Sadece 1 kerelik 5 dolar yatırım istiyorBende bı sitede 300 çekeceğim var 100 lira yok olsa halletcem olayı çözdüm ben hergun 3 doları 15 dolar yapıp çekebiliyoruz ilk 5 dolar yatırım şartı
İlki gg oldu olm TL alcam ya ksjwjsAynen öyle 5 gün boyunca 3 dolar al 15 yaparsan çek. Sadece 1 kerelik 5 dolar yatırım istiyor
Yanlışlıkla dolar tıkladımİlki gg oldu olm TL alcam ya ksjwjs
Sebahattin, ödesene lan borcunu piç..Kaç dakikada senin kimliği onayladılar dost
15 dolar olunca 5 dolar yatır çek işteCekim
nasil yapicaz
250 Dolar Yaptın Ben böyle şansa SkmÜye olduktan sonra seviye 2 ye taşımanız lazım doğrulamayı (kimlik istiyor)
2.seviye onaylandıktan sonra
Profil>VİP>Yeniden yükle butonundan alacaksınız
Günlük 3$ ve 5 gün alabilirsiniz
Günlük 15$ çekimi var min-max haberiniz olsun (5 defa çekim hakkınız var işte günlük 15 ten) anladığım kadarıyla
Beni aradılar çekim yapılabiliyormuş baya bi yardımcı oldular bende onların yalancısıyım
keyfiniz isterse alırsınız dostlar 😄
Şansınız bol olsun
Dolar olqrakÜye olduktan sonra seviye 2 ye taşımanız lazım doğrulamayı (kimlik istiyor)
Günlük 15$ çekimi var min-max haberiniz olsun (5 defa çekim hakkınız var işte günlük 15 ten) anladığım kadarıyla
Beni aradılar çekim yapılabiliyormuş baya bi yardımcı oldular bende onların yalancısıyım
Şansınız bol olsun
Yatırım şartı da mı var reis ??Üye olduktan sonra seviye 2 ye taşımanız lazım doğrulamayı (kimlik istiyor)
Şansınız bol olsun
1 kere 5 dolar sadeceYatırım şartı da mı var reis ??