- 456
- 13
- 18
Evet efendim önceki paylaşmış olduğum bilgi yanlış olmuşHani yatırım şartı yoktu?
Evet efendim önceki paylaşmış olduğum bilgi yanlış olmuşHani yatırım şartı yoktu?
Admin yatırım sartsiz dedin de şimdide yatırım şartlı diyorsun dalgamı geciyon kardes20tl yatırım şartsız efendim
40 tl almak isterseniz 100 tl 1 hazirana kadar yatırmanız gerekiyor
Dalga geçiyor yatırım sartsiz diye söylüyor şimdi yatırım şartı diyorEvet efendim önceki paylaşmış olduğum bilgi yanlış olmuş( 20₺ freebeti 100 ₺ yapıp çekmek istediğinizde 20₺ yatırım şartı mevcuttur
Canlı desteğimizin belirttiği gibi 20 ₺ freebeti alabilmek için yatırım şartı yoktur fakat kazanç sağlayıp çekim yapabilmeniz için 20₺ yatırım şartımız mevcuttur.
Canlı desteğimizin belirttiği gibi 20 ₺ freebeti alabilmek için yatırım şartı yoktur fakat kazanç sağlayıp çekim yapabilmeniz için 20₺ yatırım şartımız mevcuttur.yatırım şartı var mı yani? ben yok diye üye oldum
Canlı desteğimizin belirttiği gibi 20 ₺ freebeti alabilmek için yatırım şartı yoktur fakat kazanç sağlayıp çekim yapabilmeniz için 20₺ yatırım şartımız mevcuttur.Bir site düşünün canlı destek başka birşey diyor burki admini başka birşey diyor bu nasıl bir site
Canlı desteğimizin belirttiği gibi 20 ₺ freebeti alabilmek için yatırım şartı yoktur fakat kazanç sağlayıp çekim yapabilmeniz için 20₺ yatırım şartımız mevcuttur.Ben şimdi canlı desteğe baglandım yok dedi
Dalgamı geçiyorsunuz sizCanlı desteğimizin belirttiği gibi 20 ₺ freebeti alabilmek için yatırım şartı yoktur fakat kazanç sağlayıp çekim yapabilmeniz için 20₺ yatırım şartımız mevcuttur.
Hayda üye ettiniz bizi birde..Evet efendim önceki paylaşmış olduğum bilgi yanlış olmuş( 20₺ freebeti 100 ₺ yapıp çekmek istediğinizde 20₺ yatırım şartı mevcuttur
Freebetin yatirim sarti olmaz zaten size yatirim falan yapilmaz iki gun sonra yatirim alsam yatirim gelmedi dersiniz daha freebetin ne oldugunu bilmiyosunuz..Canlı desteğimizin belirttiği gibi 20 ₺ freebeti alabilmek için yatırım şartı yoktur fakat kazanç sağlayıp çekim yapabilmeniz için 20₺ yatırım şartımız mevcuttur.
ulen admin eklemeyim bana bonus üyeliğimi kapattinCanlı desteğimizin belirttiği gibi 20 ₺ freebeti alabilmek için yatırım şartı yoktur fakat kazanç sağlayıp çekim yapabilmeniz için 20₺ yatırım şartımız mevcuttur.
ÜÜyelikleimiz iptal olsun eklemeyin bonus dalga geciyorlarHayda üye ettiniz bizi birde..