- 1,865
- 2,154
- 113
seveyim sülaleriniBunu yazarken ne düşündün![]()
seveyim sülaleriniBunu yazarken ne düşündün![]()
Yok dostum birşey demedik ki kesene bereketArkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz ki rakip etmiş 2 kişiye attım ve en başta öyle yazmıştım ayıp edıyorsunuz ama
Bu lig sikintiok değişik bir lig bak ev 2-4 ten 5-4 maçı çevirdi sen düşünseveyim sülalerini
Ulastim yazmisDaha kime attığı belli değil beyler hatta adamın çekimi geldiği belli değil
Sağlık olsun dost yapcak bişe yokUlastim yazmis
herkese laf edıyolar sonra kımse dagıtım yapmıyo dıye ısyandalar@Shellac konu kilit dostum bırdaha rol konusu acaraamda bızzat benı banlamanı sıtıyorum bu da sözüm olsun unutursam bile bana hatırlat ve beni banla dostum iyi günler
Ben zaten takip etmedim de . Takipte 4 kisi vardi ,2 kisiye verebiliyorsan arti 2 kisi daha ufak miktarla ekle gitsin ne olacak sankiSağlık olsun dost yapcak bişe yok
Gene borc odemesi olursa patlat bir konu takip edelim@Shellac konu kilit dostum bırdaha rol konusu acaraamda bızzat benı banlamanı sıtıyorum bu da sözüm olsun unutursam bile bana hatırlat ve beni banla dostum iyi günler
Beni de takip etmiyon vicdansizHerkesin konusu takip edilmez bol şans diliyorum
🥰Beni de takip etmiyon vicdansiz
Öyle olmaz kardeş takip eden herkese atmazsan memnun olmazlar tecrübelerime göre konusuyorumArkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz ki rakip etmiş 2 kişiye attım ve en başta öyle yazmıştım ayıp edıyorsunuz ama
Kardeşim sen sonradan geldin maç zaten oran 1.10 geldin son kuponda bunu senin yazmanda ayrı bi olay neyse konu uzamasınHerkesin konusu takip edilmez bol şans diliyorum
Tek sana üzüldümKardeşim sen sonradan geldin maç zaten oran 1.10 geldin son kuponda bunu senin yazmanda ayrı bi olay neyse konu uzamasın
Bol şanslar dilerim 🙏1 maç 1.8 oran yakalamam gerek tek şu an futbol maçı var Moğol ligi sizce ne oynasak vılen var mı bu lıgı
Ben kendime üzülmedim sen bana nasıl üzüldün ben öyle pek rol takip etmem zaten can sıkıntısına iş yerinde pc de sıkıdım diye takipledimTek sana üzüldüm
Takiplerinizi icin uzuldum yoksa ihtiyacin var yok mesele o degilBen kendime üzülmedim sen bana nasıl üzüldün ben öyle pek rol takip etmem zaten can sıkıntısına iş yerinde pc de sıkıdım diye takipledim