Singapur ligine el attılar o lgde bitti dostum hatta şeyseller ligine bile el atmışlar Bizim acilen yeni bi kabile tapınak bişy bulmamız lazımSingapurda da aynı mantık bilerek böyle aciyorlar
Singapur ligine el attılar o lgde bitti dostum hatta şeyseller ligine bile el atmışlar Bizim acilen yeni bi kabile tapınak bişy bulmamız lazımSingapurda da aynı mantık bilerek böyle aciyorlar
gördüm onuÖyle deme geçen açtığım konuya bak
50 o veriyordu bu maç 122.5 alt ve ben 25 saniye kala sevinirken maç 62/62 uzadı bak ogünden sonra elden 30 o içeri borca girdim neler buluyor beni bi bilsenDost sende her yerden kötü ihtimali bulup ortaya atıyorsun nasıl aklıma geliyor maçı getirmekten daha zor senle mücadele etmek 😀
Burdan nasıl 62-62 le uzadi ilginç50 o veriyordu bu maç 122.5 alt ve ben 25 saniye kala sevinirken maç 62/62 uzadı bak ogünden sonra elden 30 o içeri borca girdim neler buluyor beni bi bilsen
Dost harb manyak gibi bişey50 o veriyordu bu maç 122.5 alt ve ben 25 saniye kala sevinirken maç 62/62 uzadı bak ogünden sonra elden 30 o içeri borca girdim neler buluyor beni bi bilsen
Abooo neler oldu neler potada kırmızı yandığı halde som saniye sayı attı hakemler 15 dakka izledi sonra verdi basketi uzattı bilerek şikemin tillahı döndüBurdan nasıl 62-62 le uzadi ilginç